Nice mutlu senelere annesiPizza yapacam.bide yas pasta yaptim bugün kizimin dogumgunü
Nice mutlu sağlıklı seneleri olsunPizza yapacam.bide yas pasta yaptim bugün kizimin dogumgunü
Afiyet olsun kızının da doğum günü kutlu olsunPizza yapacam.bide yas pasta yaptim bugün kizimin dogumgunü
Dut canım.Dut mu üzüm mü pekmezi?
Bende öyle yapayım
Hayırlı yaşları olsun inşallahPizza yapacam.bide yas pasta yaptim bugün kizimin dogumgunü
Durma ayol yap yarın bol bol dur en sevdiğimAaa biri beni durdursun bugün ne işler ne işler
Hosgeldin bu ara sık sık gidiyorsun az sakin kalBen geldim geblolar hellooo
Çöp kenarında muhabbet etmeyi tercih ettim tek ayak üstündeBi temiz don getireydin bari
Nice mutlu yillaraPizza yapacam.bide yas pasta yaptim bugün kizimin dogumgunü
Ay yok yorulmuşum oğlanı da aldım geldim artık çamaşırları bitireyim bugünlük yeterDurma ayol yap yarın bol bol dur en sevdiğim
Geçmiş olsun canımGünaydın gençler tatile bomba bir giriş yaptık iki çocuğum da hasta inşallah tatil sonuna kadar toparlarlar bari
Denediğim herkese tavsiye ettiğim bir şeydiSelam kızlar kokan buzdolabına mangal kömürü bire bir miş test ettim onayladım bilginiz olsun sağolun
Doğum günü kutlu olsunPizza yapacam.bide yas pasta yaptim bugün kizimin dogumgunü
Dümdüz gittin diyelim biz onaPaylas bacim sen yaaslimda benim orda demek istedigim başkaydı ne bileyim samimiyetsiz tiplere laf ettim
Yaz yaz yaz yazAaa biri beni durdursun bugün ne işler ne işler
Bol bol dur diyor yaaaaDurma ayol yap yarın bol bol dur en sevdiğim
Ohh afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?