Bende is biter mi hala bas sagligi icin gelenler oluyor bu hafta 4 ayri arkadas daha gelecek ailece ...akrabalardan kalmadi kimse ..bir yandan kardesimi de yemege almam lazim dunurlerde gelecekmis bassagligina ....hic istemiyotdum bugun cocuklar dedlerine gitti yatili :/Yazmıyon iş güç naptın ne ettin
Ben kendini bile gormedimRüyamda senin evi gordüm
Bende is biter mi hala bas sagligi icin gelenler oluyor bu hafta 4 ayri arkadas daha gelecek ailece ...akrabalardan kalmadi kimse ..bir yandan kardesimi de yemege almam lazim dunurlerde gelecekmis bassagligina ....hic istemiyotdum bugun cocuklar dedlerine gitti yatili :/
Hayırdır inş nasıl gördünRüyamda senin evi gordüm
Tabi gelen giden olur Allah kolaylık versin.
Yemeği erteleyebilirsin belki
Esimin 15-20 gunde zor gecti kremlerin bazilari hafif galiba ucuk kremi sur hemenDudağımdaki uçuk var ya iri bir yeşil mercimek kadar
Tinnoş napıyon memnun musun yeni evden?
Yok şu an ya bulundururum normaldeEsimin 15-20 gunde zor gecti kremlerin bazilari hafif galiba ucuk kremi sur hemen
Eline sağlık yeşilli morlu donlara bittimEki Görüntüle 3161232
Çok şükür bonusumm iyiiz alıştık birbirimizeçamaşır katılıyorum nasıl güzel olmuş mu
Esime gecen serce parmagimdan kucuk kremi 45 liraya vermislerYok şu an ya bulundururumn normalde
Yazdırmış hali miEsime gecen serce parmagimdan kucuk kremi 45 liraya vermisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?