Yanlışın da yanlışını yazmazsın be kardeşimBenim klavyeme uyar
Negooooooooo basaklar cok titiz olur. Valla nadide bir cicek gibisin heeeYok başak ama kocam başak o çok gamsız
Puhhh sevindim bendeNegooooooooo hatlar karisti yavvv golge jes uyurdu dogurdu uyuyamıyor yazinca bende oyle sandim. Kisacasi keyfe devam edecek @_ASTRAL_ ben yine sürünmeye devam
Vaaay teyocanim mukemelim liderim hepinizi doverim mi diyon yaniben oğlak burcuyum
İşte kocam asla öyle değil bir başak daha tanıyorum o da öyle değil ismini vermiyimNegooooooooo basaklar cok titiz olur. Valla nadide bir cicek gibisin heee
Ne tukuruyon negooooooooooooPuhhh sevindim bende
Neyse Allah söyletti diyelim
Adam anladığım dilden konuşuyorYanlışın da yanlışını yazmazsın be kardeşim
Negooooooooo enisteninn yukseleni baska demek yavv. Mumkub degil basaklar harbi titizİşte kocam asla öyle değil bir başak daha tanıyorum o da öyle değil ismini vermiyim
Yükseleni de başakNegooooooooo enisteninn yukseleni baska demek yavv. Mumkub degil basaklar harbi titiz
Bende akşamları sızardım hey gidiNegooooooooo agirlik cokuyodu napim yavvvvulen gebelik ne guzelmis meger
Bunlar türünün nadir ornegi negooooooooo valla bak
yok aksine kafamı çok yoruyorum diyorumVaaay teyocanim mukemelim liderim hepinizi doverim mi diyon yani
Yükseleni de başak
Aktif Lora gel kardeşim bir başak olarak anlat O zaman bu türler böyle oluyor. Anlatcam ama gülmeyin. Şimdi ben inanılmaz düzen takıntılı bir insanım. Temizliğin yarimm kalmasından ve yapmamaktan nefret ederim ama gel gör ki tembelim bde çok çok çok yavasim
Simdi sizamiyom negooooooooo kronik uykusuz oldum ben negoooooooooBende akşamları sızardım hey gidi
Kesinlikle, benim kadar anaç birini bile 9 yıl ara verdirecek düzeydelerOglusum da akrep burcu sahsen ebeminkini gördüm 1 yıldır. 2. Evlada tovbe etme sebebimdir götüsünü yediğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?