- 2 Ağustos 2013
- 38.451
- 129.681
- 798
Nice senelere olsun fıstığınGünaydınnn hanımlar..Bugün benim minik prensesim doğdu çok duygulandım.
Beraber el ele alışverişe çıkacağımız günleri de görürüm inş.
Rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyenlere en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
Annemler bugün burada değiller bu yüzden gecikmeli olacak, toplanıp birşeyler yapacağız inş.
Doğum günün kutlu olsun nice senelereİnşallah, Rabbim her isteyene hayırlı evlatlar versin, yokluklarını göstermesin.
Elele alış verişe çıktığınız, birbirinizin eşyalarını da kullandığınız günler de gelir inşallah.
Dün benim doğum günümdü, bugün de ilk defa anne olduğum gün. 17 yıl çok çabuk geçti
Ayyy bana birşeyler oluyor ayyy tansiyonum düşüyorKesinlikle, benim kadar anaç birini bile 9 yıl ara verdirecek düzeydeler
İkna edilmezse hiçbir zaman boyun eğmeyecek, bildiğini okuyacak, yanlış yaparak öğrenmeye çalışacak o nedenle konuşmaya başladıktan sonra suyuna giderek daha çok eğlenebilirsiniz.
Mesajlarına bak istersen abla, ama öyle büyük bir şey yok. Bi onu banlamışlar tuhaf.
Sağlıklı sıhhatli güzel yaşlarınız olsunİnşallah, Rabbim her isteyene hayırlı evlatlar versin, yokluklarını göstermesin.
Elele alış verişe çıktığınız, birbirinizin eşyalarını da kullandığınız günler de gelir inşallah.
Dün benim doğum günümdü, bugün de ilk defa anne olduğum gün. 17 yıl çok çabuk geçti
Anoooo evlerden ırak
Ahhahaha jes ya.
Benim kaynana iyidir normalde ama asla birlikte yaşanmaz, bir de bunların evi kentsel dönüşüme girdi yeniden yapılacak. Bir yıl birlikte yaşamayı teklif ettiler, dedim herhalde yuvam yıkılsın istiyorlar
O kadar karışmayı seviyor ki, yani ağzım açık kalıyor taktığı şeylere bakıncao yüzden uzak duruyorum kendisinden. Korkudan evime de çağırmıyorum aysjkd bal dök yala olsa evim bi kulp bulur yani alışmış huyu böyle, mutlaka karışır
Benim nüküs doğduğumdan beri etmis galibaErteleme hastalığım nuksetti
Çok pis bir bela ya sonu yokBenim nüküs doğduğumdan beri etmis galiba
Valla tek ayak bacak bilmem de sayfa sayfa okudum bi halt yok. Ha sanane demek ban sebebi olduysa artik yuhhh yani
Aynen hiçte bişey yok. Kendi fikrini söylemiş hazimsizligi olan yapmıştır başka bişey gelmiyor aklimaValla tek ayak bacak bilmem de sayfa sayfa okudum bi halt yok. Ha sanane demek ban sebebi olduysa artik yuhhh yani
sikayet etmisler de mesajlastiklarindan biri degildir bence baskasi etmistir. Pess ya valla pesAynen hiçte bişey yok. Kendi fikrini söylemiş hazimsizligi olan yapmıştır başka bişey gelmiyor aklima
Benimde bu ara varErteleme hastalığım nuksetti
Bende onu diyecektim sanane demek ban sebebi mi yaniValla tek ayak bacak bilmem de sayfa sayfa okudum bi halt yok. Ha sanane demek ban sebebi olduysa artik yuhhh yani
Teşekkür ederimNice senelere olsun fıstığın
Doğum günün kutlu olsun nice senelere
Ooo maşallah 17 yaşında çocuğun mu var nice mutlu sağlıklı seneleri olsun
aloooo nereyesunArdinal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?