Ne kadar beklerse bebek için o kadar iyi olur bir sıkıntı yoksa 40 kadar yolu varSelam canlar, bugün kontrolüm vardı. Doğurmadım bugün dedoktor biraz dhaa bekleyelim dedi ehe, şimdi rahatladım
Efser sen nasıl oldun? Dün 5 makine de ben yıkadım ev çamaşırhane gibiGel seni yuyutayım
Ütü azaltım biraz çamaşırda bugünlük 2 makine daha yıkanırsa bittecekSabahtan yoktum gelince biraz yattım dinlendim.
Boğazım aynı yine hemen işlere başlıyorum inşallah.
Millet bitirmiş bileEfser Aktif Lora
Mutfak ağlamıyor mu senin?
Nasıl yığılmışssaEfser sen nasıl oldun? Dün 5 makine de ben yıkadım ev çamaşırhane gibi
Ağlamaz mı o yoğurdu bi düşürmüşüm kardeşim tık doğdu gerizekalım dersin. O halı mis gibi silincek yerler sandalyeler aynenMutfak ağlamıyor mu senin?Bide motive olurum herkesle diye
AyyynıNasıl yığılmışssaelimi üzerinden cekmeye gelmiyor zaten
Daha iyim sadece yalancı öksürük gibi boğazımın ortasında büyük bir şey var gitmiyor hissi var
Sen nasıl oldun ?
Tüh halılarda yeni mi yikanmistiAğlamaz mı o yoğurdu bi düşürmüşüm kardeşim tık doğdu gerizekalım dersin. O halı mis gibi silincek yerler sandalyeler aynen
Çıkmışken bir dr yede gitseydin yaAyyynıbi de dışardaydım sabah rüzgar fena çarptı hoş çarpmadan da çarpılmış gibiydim
Kız örtü alsana onaTüh halılarda yeni mi yikanmistibenim halı yıkamalik oldu hergun bela okuyorum kendime 3 yamyamla senin neyine beyaz halı? Halicidan utanıyorum 1 ay anca olmuştur
Örtü var 5 dk duruyor.toparlanmayan da bulamadım henüz. Yada okuldan gelene kadar duruyo. Heran heryerde güreş tutuyorlarKız örtü alsana ona
Onlara mı sildirsen?Örtü var 5 dk duruyor.toparlanmayan da bulamadım henüz. Yada okuldan gelene kadar duruyo. Heran heryerde güreş tutuyorlar
Gelmiş geçmiş olsun canım Allah şifa versinSelamlar:)
Uzun zaman oldu gelemedimMisafirim vardı yatılı, sonra da hastalandım
Ayrıntılı temizlik başlamış ama eşlik edebileceğimi sanmıyorum, yapanlara kolaylıklar diliyorum
Ya niye kapattı acaba çabuk gelir inşallah@golgefeslegeni seni gri görünce çok üzüldüm inş çabuk gelirsin
İnş süpürge sen nasılsın görüşemiyoruzYa niye kapattı acaba çabuk gelir inşallah
Bonus resmen yetişemiyorum artık ya her şeye geç kalıyorum çocuklar büyüdükçe kolaylaşacak sanırken iyice zorlanmaya başladım ara tatilde ikisi birden hastaydı ve iki ayrı yatılı misafirim vardı aman öyle benim durumlar stabil sen nasılsın neler yapıyorsunİnş süpürge sen nasılsın görüşemiyoruz
Seninkiler de çok hareketiymiş yahuÖrtü var 5 dk duruyor.toparlanmayan da bulamadım henüz. Yada okuldan gelene kadar duruyo. Heran heryerde güreş tutuyorlar
Sağol Efserim sanada çok geçmiş olsun.Ben de grip enfeksyonunuda reglli oldum
Beni çok sarstı
Geçmiş olsun canım
Rüşvetle silerler aslında dur iyi fikir. Tatliyla halledebilirizOnlara mı sildirsen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?