Bu kadar açık etme biziŞaşırmadımki
Yan yana yatarız da çok yapışmadan yatırırım seniKoynunda mi
Çamaşırları katlarken senin ütünü düşündüm içim sıkıştıKız geldi yemek yedik ikimizde uyuya kalmışız
Tatil modundan çıkamadık
Kalktım ütüye kaldığım yerden devam
Nevresimleride getirdim şimdi tam olduÇamaşırları katlarken senin ütünü düşündüm içim sıkıştı
Annemle çok benziyorsunuzAnneni sevdim
Ütülememen gerekenleri de mi ütülüyordunÇok ciddiyim artık ütülemen gerekenleri ütülüyeceğim
Saol canım grip gibi ama acayip süründürdü, geçiyor gibi oluyor yine geliyorNoldu sana levaiz grip mi oldun geçmiş olsun kuzum
geçmiş olsunSaol canım grip gibi ama acayip süründürdü, geçiyor gibi oluyor yine geliyor
Bende gerekenleri ütülüyordum ama kurutma makinası aldım çok fena kırıştırıyor ona bir çözüm bulmak lazımÇok ciddiyim artık ütülemen gerekenleri ütülüyeceğim
Öfff hepimiz öyleyiz levaiz öyle uzun sürdü ki sinüzit oldum heralde çok kötüydüm 3 gün dr gidemedim de süründüm aynenSaol canım grip gibi ama acayip süründürdü, geçiyor gibi oluyor yine geliyor
Sana da çok geçmiş olsun canımÖfff hepimiz öyleyiz levaiz öyle uzun sürdü ki sinüzit oldum heralde çok kötüydüm 3 gün dr gidemedim de süründüm aynen
Kolun omuzun nasıl oldu seninSana da çok geçmiş olsun canımBu yıl da böyle bir mikrop var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?