Açlıktan midem kazındı canım bir şey istemiyordu zorla kalktım bir yumurta zeytin yedim uzandımSabah kalktım çay kahve yerine limonlu su içtim. O gazla gittim yürüyüş yaptım kızı bırakınca. Ama gel gör ki dönüşte simit aldım
Ney ney ney
Canina yazik kizSon beş makinadan sonra artık masaya yatıracağım haftanın yarısı ütüyle geciyor
Elline sağlık canımOglumun okul kiyafetlerini utuluyim derken araya biseyler sıkışırdım
Bunun için bir beyin yıkama opresyonu istiyorumCanina yazik kiz
O da neyki dün listeme yazmayi unutmusum ben dün sabah 2parca utü yaptım. O kadar azki demek yazmaya deger görmemisim
Bende ütülerim iç çamaşırlarını en çok da sürekli ütü yaptığım şal ve eşarplarHayatımı telef ettim
Ne şaşırıyorsunuz bak var işteBende ütülerim iç çamaşırlarını en çok da sürekli ütü yaptığım şal ve eşarplar
Kim o kiiiiimmmYok duymadım
Sadece menopozlu bir kadına kadınlığın gitsede zayıflarsın deyince sinir oldum
Öğretilerde dişil enerjiyi çok kullanan biri bunu nasıl der
Biri uyardı Sonra farkına vardı hemen topladı kadınlığın gitmez doğurganlığın sonlanır buda sana yeni bir tazelik kadar
Bazı sorular cidden çok saçma oluyor sakız orucu tutarmıya kadar gidiryor bence dün gergindi.
Bana dr söyledi iç çamaşırı ütülenmeli diye ondan sonra alışkanlık haline geldiNe şaşırıyorsunuz bak var işte
Senle ütü bırakma operesyonu yapalım
Bak bilimsel açıklamada geldiBana dr söyledi iç çamaşırı ütülenmeli diye ondan sonra alışkanlık haline geldi
Amin zupurgem ya. Baktim süt disleri denen yani en zor dişlermis bu gelenler. Iki taraf birden. Biri hele kan toplamis gibi. Elimden birsey gelmiyor sabahlara kadar zorlanıyor demek ki uyuyamiyor.Bizimki de parmaklarını ısırıyor acıdan 4 köpek dişi birden geliyor çocuğun bütün düzeni bozuldu kolaylıkla çıkarsınlar inşallah
Negooooooooo ebem eşeğe ters bindi 1 haftadir sahane mahane kalmadiGünaydınnnn şahane kadınlarEki Görüntüle 3164789
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Vücud direncimiz düştü20 dk dır kalkmaya çalışıyorum.
Başım ağrıyodu ilaç alıp uzandım yattım yazamadım bile.
Başımın belki ihtiyacı vardı ama gözlerim şişmiş iyi gelmemiş uyumak ben uyurmuydum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?