Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sabah kalktım çay kahve yerine limonlu su içtim. O gazla gittim yürüyüş yaptım kızı bırakınca. Ama gel gör ki dönüşte simit aldım
Açlıktan midem kazındı canım bir şey istemiyordu zorla kalktım bir yumurta zeytin yedim uzandım

Kim o kiiiiimmm

Tünaydın kızlar

Koşturmalı bir akşam geçirdim, eşimin bir arkadaşı geldi eşiyle birlikte. Hazırlığım yoktu, yemek yoktuuuu :)))) kapıdan girdim ve motorumu çalıştırdım :))) eve giderken kızarmış tavuk aldım, hemen bir ezogelin çorba ve pilav koydum ocağa, dolapta turşu kavurmam ve biraz zeytinyağlı barbunya vardı onları çıkardım, ev turşularımdan çıkardım, salata bile yapamadım ama akşam yemeğini hallettik bin şükür. Fırına da küçük borcamla bir kek attım yemek faslı geçene kadar çaya yetişti. Geç gittiler epey yorulmuşum, misafire böyle hazırlıksız yakalanınca stres oluyorum. Ama yinedeeeee mutfağı toparlarken hazır fırında sıcakken cifledim bir güzel, içini tepsilerini telini pırıl pırıl temizledim, kapağındaki camları da söküp yıkadım çay servisine kadar, odak noktasından bir iş yapmasan uykum kaçardı :))))

Bu sabah perişan uyandım, eşim gececi bu hafta uyuyor şu anda o yüzden eve çok dokunmadım, kumu temizleyip, çöpleri çıkardım, duş aldım ve işe geldim. Akşama Rabbim büyük, bu hafta gececi olmasından faydalanıp mutfağı bitirmek istiyorum nasipse, hepimize kolay gelsin inş

Bizimki de parmaklarını ısırıyor acıdan 4 köpek dişi birden geliyor çocuğun bütün düzeni bozuldu kolaylıkla çıkarsınlar inşallah
Amin zupurgem ya. Baktim süt disleri denen yani en zor dişlermis bu gelenler. Iki taraf birden. Biri hele kan toplamis gibi. Elimden birsey gelmiyor sabahlara kadar zorlanıyor demek ki uyuyamiyor. cok üzgünüm keske kolaylastirabilseydik cektikleri aciyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…