- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
İyi akşamlar kizlar
Bugün yemeğim vardı bütün gün banyo kaplamayla uğraştım şükür bitti.
Bir de dün gece mutfağı toplamadan uyuyakalmistim orayı hallettim.
Bir de çamaşır katladim yerleştirdim. Mutfagin halisini banyo klozet takımlarını yıkadım astim.
Hastalığım geçti ama öksürüğe çevirdi aşırı öksürük var sinir oldum bırak yakamı artık yaa
Sağ ol canimdiyeyim önce işler bitmiş bir aydır o öksürük bendede var canım geçmiyor bırakmadı yakamı
Sana da geçmiş olsun canımSağ ol canim
Hiç sorma benim yeni başladı canımdan bezdirdi gerçekten. Sana da çok geçmiş olsun
Ama şunu farkettim bazı şeyleri yiyince artıyor yani benim alerjik astimim var biraz o da tetikliyor gibi geldi. Hamur işi tatlı çikolata asitli meyveler çok yiyince artıyor benimki. Salep çok iyi geliyo
+++İyi akşamlar kizlar
Bugün yemeğim vardı bütün gün banyo kaplamayla uğraştım şükür bitti.
Bir de dün gece mutfağı toplamadan uyuyakalmistim orayı hallettim.
Bir de çamaşır katladim yerleştirdim. Mutfagin halisini banyo klozet takımlarını yıkadım astim.
Hastalığım geçti ama öksürüğe çevirdi aşırı öksürük var sinir oldum bırak yakamı artık yaa
Amin04:08 de sallantı ile uyandık kızlar ALLAH ım cümlemizi korusun bir daha yaşatmasın
Amin tiniminimGeçmişşş olsunnnn çiçeklerimmm nasılsınız iyi misinz? Rabbim beterinden korusunnn
Bizler iyiyiz çok şükür canımGeçmişşş olsunnnn çiçeklerimmm nasılsınız iyi misinz? Rabbim beterinden korusunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?