net uzerinden olan sinavlar da insani basariya goturuyor videodan ziyade test cöz surekli yanlislarina calisEvet İnşAllah canım 1 haftam var
30 sonrasi deli akiyor kan diyorlar dogruymussen bana kartlamissin mk demek istiyorsunhayatimin baharindayim en deli caglarimdayim ben
kesme isini neden biraktinTotomu ye minik
hemde nasil30 sonrasi deli akiyor kan diyorlar dogruymus
Asla birakmam o bakikesme isini neden biraktin
Minik korkutuyorsun benihemde nasil
kork bendenMinik korkutuyorsun beni
Olur tabi canımYarın bende dolap operasyonu yapicam inşallah birlikte dalalim
Evet bol bol çözüyorumnet uzerinden olan sinavlar da insani basariya goturuyor videodan ziyade test cöz surekli yanlislarina calis
insallah hayirilisi ile kazanirsin
Evet bi görsen neler yazdılar, ama silinmiş durum. Sinirlerim çok bozuldu, acımızla dalga geçiyorsun diyorProfile hala yazdılar mi ya ?
Ne garip insanlar var boş muhabbet olsun derdindelerEvet bi görsen neler yazdılar, ama silinmiş durum. Sinirlerim çok bozuldu, acımızla dalga geçiyorsun diyor
O muhabbetler nerelerde dönüyor?Evet bi görsen neler yazdılar, ama silinmiş durum. Sinirlerim çok bozuldu, acımızla dalga geçiyorsun diyor
kaldirilmis canim istesende bulamazsin ben hic gormedim son yazilanlariAyy hem yazdım hem buldum galiba
Profil notları diye bir bölüm gördüm orası mı acaba?
Azcık kurcalayayım.
Doğru yerdeyim ama de mi?kaldirilmis canim istesende bulamazsin ben hic gormedim son yazilanlari
evetDoğru yerdeyim ama de mi?
Kavgalar buralarda mı çıkıyor genelde
Aman sende girip griye dönme deDoğru yerdeyim ama de mi?
Kavgalar buralarda mı çıkıyor genelde
Benim esim memur oglum ocagin 15inde dogmustuİlk çocuğunuzsa, memur çocuğu ayın 15i civarlarında doğarikinci ise bir 10 gün önce, ek dersin yatma zamanı diyeyim.
En kesini, vakti zamanı ne zamansa o zamanHayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?