Gazi Anteplimiydin sen yemekleriniz mükemmel lezzetli kendimi memleketimde hissettim yemeklerdeÖncelikle fıstık ve baklava diyarı antep den selamlar
Hayırlı akşamlar. Sevgili bonus veNego çok geçmiş olsun efenim.
Negocuğum ben listeden çıkmak istiyorum. Çok aktif olamıyorum. Müsaadenizi rica ediyorum.
Antep ve Diyarbakır yemekleri harikadırGazi Anteplimiydin sen yemekleriniz mükemmel lezzetli kendimi memleketimde hissettim yemeklerde
Afiyet olsun turşu sevmeyen varmı kı zatenBuraya da atayum var mı seven ahajsks
Eki Görüntüle 3167274
Evet antepliyimGazi Anteplimiydin sen yemekleriniz mükemmel lezzetli kendimi memleketimde hissettim yemeklerde
Birdaha ne zaman gidersem artık aklıma gelirsin o zaman kendi yerleşik halkı değil sanırım çok hırsızlık var dikkat edin denildi bize göçmenlerden dolayıEvet antepliyim
Evet malum son zamanlarda çok fazla göç aldı. Dolayısıyla hırsızlık dahil çok fazla suç arttı canım antep de. Ama yaşanılacak en harika şehirlerden biri.Birdaha ne zaman gidersem artık aklıma gelirsin o zaman kendi yerleşik halkı değil sanırım çok hırsızlık var dikkat edin denildi bize göçmenlerden dolayı
Ciğer çekti canım ara tatil de oralara yakın bir yere gideceğim aynı lezzeti bulurum İnsaahAntep ve Diyarbakır yemekleri harikadır
Zaten oranın yerli insanları uyarıyor her yerde var artık hırsızı uğursuzü çok güzel yer ara tatil de bir aksilik olmazsa urfa ya gideceğizEvet malum son zamanlarda çok fazla göç aldı. Dolayısıyla hırsızlık dahil çok fazla suç arttı canım antep de. Ama yaşanılacak en harika şehirlerden biri.
Orda da eltoşum varZaten oranın yerli insanları uyarıyor her yerde var artık hırsızı uğursuzü çok güzel yer ara tatil de bir aksilik olmazsa urfa ya gideceğiz
Niye çıkıyon listedenEvet malum son zamanlarda çok fazla göç aldı. Dolayısıyla hırsızlık dahil çok fazla suç arttı canım antep de. Ama yaşanılacak en harika şehirlerden biri.
Baya yakınsıniź 'ya o zmn benim de eltim var ordaOrda da eltoşum var
Aslında uzağızBaya yakınsıniź 'ya o zmn benim de eltim var orda
Aktif değilim bonusumNiye çıkıyon listeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?