hiç kullanmadım alıp bir denemek lazım yanlız şu beyaz süpürgelikler bir toz oluyor inanılmaz işte o elişi, tablet mop a101 de parex görünüyor ondan mı alsam 180 tl
Hepsi bende de var da balık yoruyor daha çok onun için dedim
Başak olabilir kuzenimin burç aslan yükselen başaktı. Benim yükselen akrep tüübenim yukselenim nedir tahmin et aslanla ilgiili hic yorun uapmadin aslan yazinca
Balık mı yoruyorHepsi bende de var da balık yoruyor daha çok onun için dedim
Ben yine söylemiştim bunu şimdi hatırladım bir daha erkek balıklar diyeceğim
Annen onu yorduğunu söyler mi burçtan ziyade karakteridir belki bizim çocuğun erkek balıklar diyeceğim birdahaki sefereBalık mı yoruyorbence balığı yoruyorlar
Yok demez en yormayan evladı benimAnnen onu yorduğunu söyler mi burçtan ziyade karakteridir belki bizim çocuğun erkek balıklar diyeceğim birdahaki sefere
cik inisli cikislilarHepsi bende de var da balık yoruyor daha çok onun için dedim
erkegi kizi yok baliklarin :Yok demez en yormayan evladı benimerkek balıklar yorar ama.
Niye ulan hepimiz bir miyiz?erkegi kizi yok baliklarin :
Aynı ya bi bakıyorum mutlu sakin sonra sinirli sonra ağlıyor niye ağlıyorsun diyorum ses yok sonra susup hiç bir şey olmamış gibi birazda ikizlerden bahsedelimcik inisli cikislilargereksiz duygusal oluyorlar bazen bonus sen bunlari okuma annem
Aaaa çko ayıperkegi kizi yok baliklarin :
Bitsinde rahat rahat oturayim dedimHey maşallah, bacım bu ne sürat
Noldu kızKız noluyo yaaa
Çocuklar sahabcı benim.Maşallah ellerinize sağlık. Öğlen olmadan ne çok iş yapmışsınız. Biz daha yeni kahvaltıdan kalktık kızımla. Uyuyunca mutfağı toplayacağım anca.
Başka hangi sayfa var diyet sayfasımı var benim niye haberim yokkkDur buraya değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?