Düzenli Evimiz & Hayatımız

hiç kullanmadım alıp bir denemek lazım yanlız şu beyaz süpürgelikler bir toz oluyor inanılmaz işte o elişi, tablet mop a101 de parex görünüyor ondan mı alsam 180 tl

Bi robot süpürge olsa her gün süpürldü mü süpürgelikler çok daha uzun zamanda toz olur.
Enişteye ilet bunu

Ben spin mop almıştım geniş alan salon gibi yerlerde çok iyi.
Süpürürken fırçalı ucu tak onunla al silinmez her gün ya eğilipte

cik inisli cikislilar gereksiz duygusal oluyorlar bazen bonus sen bunlari okuma annem
Aynı ya bi bakıyorum mutlu sakin sonra sinirli sonra ağlıyor niye ağlıyorsun diyorum ses yok sonra susup hiç bir şey olmamış gibi birazda ikizlerden bahsedelim

Maşallah ellerinize sağlık. Öğlen olmadan ne çok iş yapmışsınız. Biz daha yeni kahvaltıdan kalktık kızımla. Uyuyunca mutfağı toplayacağım anca.
Çocuklar sahabcı benim.
Herkes okula ise gidince yapiverdim.çocuklar evde olsaydi zaten kahvaltılari kavgalari istekleri bitmezdi.benimde isler boyle erken bitmezdi

Dur buraya değildi
Başka hangi sayfa var diyet sayfasımı var benim niye haberim yokkk bonus canım ayaklarım ve belim ağrıyor, hafta sonu tartildim çıkmam ve tartıdan inmem bir oldu
Bu gün diyete başladım bakalım yapabilecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…