Bende yengecimmmmSenin yukselenin baskadir sen asiri pozitifsin sana karşı içim artilarla dolu
Okadar ugrastim sana muhtesem yapamadim.tlf basmadi bi turlüSalonun camlarını sildim aheyy aheyy
Mutlu bir günü nasıl kursakta koyulur çok güzel öğretirlerMisafirlerim gitti
Ev boşalınca bir uğultu oluyor onu hiç sevmiyorum
Uyukuyu uykuda deneyimleyen bir ahiretliğim varEv topluydu. Kahvaltı yaptım temizledim
Mutfakta odaklı kaldım resmen, hala yarım temizledigim yerlerde tekrar kirlenicek cildiricciiim.
Yemek koydum çamaşır astım
uyudum cildim pamuk gibi olmuş hergun uyucam herguuun
Tanınmaya açıkğımhic yaylardan anlamam tanidigim burclar kovalar baliklar ikizler
Kocam yengeçEee ben yengeç burcuyum jesimmmm
Çok iyi anlaşıyor olmalısınızKocam yengeç
Salonu da süpürüp sildim kullanmıyoruz ama illaki toz oluyor avize silindi camı ve kapısı silindi kanepeler süpürülup nemli bezle silindi perdesi duruyor yeni takılmıştı zaten ...yatak odamı düzenledim ....şu an çocuklarla çay keyfi yapıyoruzŞu ana kadar mutlaktaydım dün akşam benim büyük çocuklar mutfağı talan etmişlerdi kurabiye felan yapmışlar yeni bitirebildim fazla deterjandan barmak uçlarım mafolmuş ocak fırın dolap yüzleri yerler pırıl pırıl öğlene de çorba yaptım biraz dinlenip salona geçeceğim
Ay noluyo nerdeyim dedim bı an@74FRIDA Kahvaltıda 2 dilim ekmeğim vardı başka bişey yemedim şükür 12 de yaptım kahvaltıyı
Çok hoooşş
Ahh canımsın yaa@Tiniminimavihanim canimmmm efkar bastıgönder bir antep havası @Nau Nau dayanamaz belki halaya sıkışır kalır
Teneffus Zili bir haftadır yok nerde bu kız yaaaa halayı duyunca gelir belki
Bana mı dedinÇok iyi anlaşıyor olmalısınız
Ellimden gelemeyen tek iş saç baş işleri
İyiyim hemşom bacağım çok kötüydü dizim şişti sonra tüm bacak şişti enfeksiyon oluştu antibiyotik içtim israhat edince toparladım şükür.
Telefonumu benim kız köşe koltuğa çıkınca aşağıya gönderiyor sonunda tam gitti şarj almıyordu.
Aynen ben de öyleyimdir yalnız değilmişimEllimden gelemeyen tek iş saç baş işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?