Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım bak tecrübelisin ilk bebeğin değil, sakin olacaksın, süt öyle pat diye gitmez tek sebebi kafaya takıyor olman şu an.
Sen bir rahatla, kendini telkin et. Sütüm gitti sütüm az dersen sürekli beyin ona göre hareket etmeye başlar. Sütüm çok bol, bebeğim doyuyor, Allah rızkını veriyor diye hep pozitif telkinde bulun, ten tene temas kur.
Tomrisin emzirme notları diye bir sayfa var orayı mutlaka oku hemen
Süt yapıcı şeyleri yazayım :
Organik tavukla güzel bir çorba yapın, git gel ondan ye.
Tahin müthiş süt yapar, tahin helvası ye, tahini kaşıkla sade ye ama ye bolca
Dere otu, yeşil soğan süt yapar
Bulgur süt yapar
İncir çok güzel süt yapar
Sana bomba tarifimi yazayım, incir, hurma, gün kurusu, dut bunları kaynat, blendır da çek, git gel iç. Hem kabız olmazsın hem sütün bol olur
Humana çayı çok güzel süt yapar
Çemen otu süt yapar zaten Humana içinde de var

Yine diyorum her şeyden önemlisi sakin ol kendini sev

Canım çok geçmiş olsun
Allahim en sevdigim sey evden bisey cikarmak.
Bende çok severim, birde hayatımız da ki bütün gereksizleri çıkarsak süper olur
Bugün evden 1 pantolon, 2 kravat çıkarıldı
Gidince de makineyi silerim
Oh ne güzel kolay gelsin canım
çamaşır makinemi silerim inşallah, bi de dün yapamadığım cam silme ödevini yapacağım camları sileceğim bu gün
Oo kolay gelsin
Çok şükür evde hiç yıkanacak, katlanacak, ütülenecek çamaşır kalmadı bu gün yeniden çamaşır makinesi dolmaya başlar ama olsun bi kere boş gördüm ya
Harika benim de ütüm var birikti bugün yapsam ne güzel olur

Bugün ki planım

Mümkünse kimseyle muhatap olmayacağım küçük kulübem de bol bol kitap okumak ( tabi ki hayal yok öyle bir yer )

Ütü yapmaya çalışmak
Oturma odasının bir koltuğunu yıkamaya çalışmak
Spor yapmaya çalışmak
Mutlu olmaya çalışmak
50 sayfa kitap okumaya çalışmak

yapcam herkesi herseyi aticam

Günaydınn huzurlu mutlu sabahlar:) bende misafir odasının perdesini yikatip camlarını sileyim :) kahvaltıyı eşim hazırlamis bu sabah mutfak savaş alanı şu oğlumu uyutuyum hemen ilk mutfağı toparlamam lazım.

Günaydın Negom sabah yine bulaşıkları toplayıp makineyi çalıştırdım ve salonu topladım. Çocuğun çantasını toparladım okula yolladım kendim de yoldayım şimdi....

Yaparsın sen canım öğretmenim 2 erkek le hatta 3 erkekle baş ediyosun sen bi ütü bi koltuk mu korkutcak seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…