Canım bak tecrübelisin ilk bebeğin değil, sakin olacaksın, süt öyle pat diye gitmez tek sebebi kafaya takıyor olman şu an.Diyorum ya sutun olmayışı daha da strese sokuyo beni.. yok arkadaş ya benim hayatımdan bütün insanları çıkarmam lazım hepsi stres sebebi.. daha bugün annemle tartıştım..
Sanki lohusa olan onlar da ben alttan almak zorundaymisim gibi davranıyorlar.
İlkinde de kızım emmek istemiyordu olan sütüm kesilde gitti, bunda da oğlum emiyor süt yok...
Memnun oldumHosbuldum :) hayir tanismamistik. Ben Bea :) 2 kizim var ev hanimiyim.
hosgeldinHosbuldum :) hayir tanismamistik. Ben Bea :) 2 kizim var ev hanimiyim.
Kolay gelsin
Allahim en sevdigim sey evden bisey cikarmak.15 Ocak Ödevi
Bugün evden kullanmadığımız en az bir eşya çıkaralım
Çamaşır makinesini silelim
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
D Dilos06
@Lices_s
Anka
zebekine
yorgun anneanne
sidelya
Feslegen Kokulu Nane
Bea Smith
Bugün evden 1 pantolon, 2 kravat çıkarıldı15 Ocak Ödevi
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
D Dilos06
@Lices_s
Anka
zebekine
yorgun anneanne
sidelya
Feslegen Kokulu Nane
Bea Smith
çamaşır makinemi silerim inşallah, bi de dün yapamadığım cam silme ödevini yapacağım camları sileceğim bu gün15 Ocak Ödevi
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
D Dilos06
@Lices_s
Anka
zebekine
yorgun anneanne
sidelya
Feslegen Kokulu Nane
Bea Smith
Canım çok geçmiş olsunGazam mubarek olamadi cunku oglan cok ateslendi isler yarim kaldi..bu sabah tekrar baska dr goturdum iki cocugumda el aysk hastasi olmus meger ben buyuk icin antibiyotik allerji yapti dediydim degilmis..okuldan bulasti buyuk ihtimal..
Eve geldik aradan 2 saat gecmemisti ki arkami dondum mutfagi gidicem , kizim oglanin suratina tableti atmis mi nolduysa artik oglanin sol goz kapagi acildi kanadi,apar topar acile..goz kapagi yapistirildi..geldik evee..nasi tarif edeyim .. serce tirnagimin hizasinda yariklik var.. yarim milim kadar iste..acildeki dr adam 3.sakin dusunme cok ziyaret ediyorsun bizi dedimerakliydim 3.ye sanki sakanin yeri degildi bence dr olan espiri yaptimm hadi gül diye yuzume bakti
Bugun kaldigim yerden mutfagi bitircem insallah
Sizler nassiniizz hamarat hatunlar
Bende çok severim, birde hayatımız da ki bütün gereksizleri çıkarsak süper olurAllahim en sevdigim sey evden bisey cikarmak.
Oh ne güzelBugün evden 1 pantolon, 2 kravat çıkarıldı
Gidince de makineyi silerim
Oo kolay gelsinçamaşır makinemi silerim inşallah, bi de dün yapamadığım cam silme ödevini yapacağım camları sileceğim bu gün
HarikaÇok şükür evde hiç yıkanacak, katlanacak, ütülenecek çamaşır kalmadıbu gün yeniden çamaşır makinesi dolmaya başlar ama olsun bi kere boş gördüm ya
yapcam herkesi herseyi aticamCanım çok geçmiş olsun
Bende çok severim, birde hayatımız da ki bütün gereksizleri çıkarsak süper olur
Oh ne güzelkolay gelsin canım
Oo kolay gelsin
Harikabenim de ütüm var birikti bugün yapsam ne güzel olur
At gitsin herkezi aç bi müzik ohhh hem temizle hem oyna sen mutsuz olunca onlar mutlu olurlar boşver kimse senden ailenden değerli değilyapcam herkesi herseyi aticam
Günaydın Negom sabah yine bulaşıkları toplayıp makineyi çalıştırdım ve salonu topladım. Çocuğun çantasını toparladım okula yolladım kendim de yoldayım şimdi....15 Ocak Ödevi
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
D Dilos06
@Lices_s
Anka
zebekine
yorgun anneanne
sidelya
Feslegen Kokulu Nane
Bea Smith
Yaparsın sen canım öğretmenim 2 erkek le hatta 3 erkekle baş ediyosun sen bi ütü bi koltuk mu korkutcak seniBugün ki planım
Mümkünse kimseyle muhatap olmayacağım küçük kulübem de bol bol kitap okumak ( tabi ki hayal yok öyle bir yer )
Ütü yapmaya çalışmak
Oturma odasının bir koltuğunu yıkamaya çalışmak
Spor yapmaya çalışmak
Mutlu olmaya çalışmak
50 sayfa kitap okumaya çalışmak
dimi ya dun gece cok dusundum takmicam kimseyi kendime eziyet ediyorum.bosaAt gitsin herkezi aç bi müzik ohhh hem temizle hem oyna sen mutsuz olunca onlar mutlu olurlar boşver kimse senden ailenden değerli değil
Tabikide ne takcan milleti kapıyı kapat hop herkez dışarıda :)dimi ya dun gece cok dusundum takmicam kimseyi kendime eziyet ediyorum.bosa
Çamaşır makinesi silinmişti yine yırttım15 Ocak Ödevi
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
D Dilos06
@Lices_s
Anka
zebekine
yorgun anneanne
sidelya
Feslegen Kokulu Nane
Bea Smith
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?