Tovbeler olsun hem görümcen hem doğum
Aklıma büyük kız geldi 1999 olan veletim almışım kv gününe götürmüşüm yaşta 3 filan kadınını biri seviyor çocuklara salak bir soru sorarlar annemi seviyorsun babanımı dediKadına dönüp hangi babam dedi yerin dibine girmişdim
Aa öyle mi ne güzel ,ben de çok memnun oldumAy ne güzel. Ben de ana&baba Kafkasyadan.. Gürcüyüm.
Memnun oldum
Amin canım sağolasın.
Çerkesler canım bizimkiler
Ben de Azeriyim hemen bir Kafkas müziği gelsin o zamanAy ne güzel. Ben de ana&baba Kafkasyadan.. Gürcüyüm.
Memnun oldum
Oh ne güzel maşallah.Ben de Azeriyim hemen bir Kafkas müziği gelsin o zaman
Bu arada düğün giriş müziğimizdi zaman geçiyor
Ay ben de demin muhabbeti açılınca kalktım oynadım kızlara göstermek içinBen de Azeriyim hemen bir Kafkas müziği gelsin o zaman
Ay ben de çok uzun zaman oldu oynamayalı şöyle bir yakınımın düğünü olsa da kurtlarımı döksemAy ben de demin muhabbeti açılınca kalktım oynadım kızlara göstermek için
Çerkezler çok güzel oluyor geneldeAmin canım sağolasın.
Çerkesler canım bizimkiler
Çok güzel müzikBen de Azeriyim hemen bir Kafkas müziği gelsin o zaman
Aynısını bende bu ara söylüyorum bi araya toplanınca kurtlarımı döksem diye.Ay ben de çok uzun zaman oldu oynamayalı şöyle bir yakınımın düğünü olsa da kurtlarımı döksem
Bir selam verip cikmistim kusura bakmayin @Tenceresiz kaldim anneyi gorunce takilmak istemistim kusura bakmayinYok ben hatırlamıyorum o yüzden şaşırdım
ben tahmin etmistim terelellim nasilsinBir selam verip cikmistim kusura bakmayin @Tenceresiz kaldim anneyi gorunce takilmak istemistim kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?