İlk cildi 3 günde okumuştum, haziran ayıydı hiç sıkılmadım. Bunu baya erteledim, bazı yerleri unutmusum, çok okuyamadım. Üst üste okunmalı bence :)Okudum ama ortaları biraz sıkıcı gelmişti bana.
Ben şu an bebeğimi uyuttugum için mutlu bir şekilde son kk mesajlarına bakıyordum huzur doluydum da şu an senin gibi oldum bir karar vermiştik vazgeçti eşim onu da bu saatte söylediTüm gevşeme yöntemlerine açığım
Bende odama çekildim en iyisi uyumak dedim ama ne mümkünBen şu an bebeğimi uyuttugum için mutlu bir şekilde son kk mesajlarına bakıyordum huzur doluydum da şu an senin gibi oldum bir karar vermiştik vazgeçti eşim onu da bu saatte söyledi
Yok yani önce tamam sonra yok demek nedir tibik erkek işte başka bir şey iste diyor birdeBende odama çekildim en iyisi uyumak dedim ama ne mümkün
Bonusun kurabiyeleri kaldı mı ? kocanın kafasına inci gibi dizerdik
O tam nokta atışını hak etmişYok yani önce tamam sonra yok demek nedir tibik ikizler işte
Yanımda bile değil sehir dışında çalışıyorO nokta atışını hak etmiş
Kendini üzme artılarını eksilerini düşün belki sanada mantıklı gelirYanımda bile değil sehir dışında çalışıyor
Yani hiç aklımda olmayan birşeydi aklıma kendisi soktu güzel olur diye sonra olmaz dedi maddi olarak düşününce vazgeçti belkide uzakta olunca ayrıntıyı öğrenemiyorumKendini üzme artılarını eksilerini düşün belki sanada mantıklı gelir
Kendini hiç doldurma geldikten sonra artı eksilerini beraber düşünürsünüz karar alırsınızYani hiç aklımda olmayan birşeydi aklıma kendisi soktu güzel olur diye sonra olmaz dedi maddi olarak düşününce vazgeçti belkide uzakta olunca ayrıntıyı öğrenemiyorum
Çalışdığı yere gidecektim bir gün gez toz çocukları kv ile kalacaktı öyle yaparız uzun kaldığı zaman son çocuk doğdu doğalı gidemedim ben zaten çocuk küçük gelmeyim dedim o ikna ettiydi beniKendini hiç doldurma geldikten sonra artı eksilerini beraber düşünürsünüz karar alırsınız
Umarım istediğin şey zorlanmadan sizin olur
Bu tam domdom kurşunlukmuş ağzının suyunu akıtmışÇalışdığı yere gidecektim bir gün gez toz çocukları kv ile kalacaktı öyle yaparız uzun kaldığı zaman son çocuk doğdu doğalı gidemedim ben zaten çocuk küçük gelmeyim dedim o ikna ettiydi beni
Iyiyi düşünüyüm belki yanıma gelecek ben gitsem beni görecek gelse çocukları da görecek bdv ye konu açsam kesin aldatıyor derler ...Bu tam domdom kurşunlukmuş ağzının suyunu akıtmış
Iyiyi düşünüyüm belki yanıma gelecek ben gitsem beni görecek gelse çocukları da görecek bdv ye konu açsam kesin aldatıyor derler ...
Puhh
Sabah ablama götürdüm akşamdan kalanı yani bittiDünküler bitti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?