Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben şu an bebeğimi uyuttugum için mutlu bir şekilde son kk mesajlarına bakıyordum huzur doluydum da şu an senin gibi oldum bir karar vermiştik vazgeçti eşim onu da bu saatte söyledi
Bende odama çekildim en iyisi uyumak dedim ama ne mümkün
Bonusun kurabiyeleri kaldı mı ? kocanın kafasına inci gibi dizerdik

Kendini üzme artılarını eksilerini düşün belki sanada mantıklı gelir
Yani hiç aklımda olmayan birşeydi aklıma kendisi soktu güzel olur diye sonra olmaz dedi maddi olarak düşününce vazgeçti belkide uzakta olunca ayrıntıyı öğrenemiyorum

Yani hiç aklımda olmayan birşeydi aklıma kendisi soktu güzel olur diye sonra olmaz dedi maddi olarak düşününce vazgeçti belkide uzakta olunca ayrıntıyı öğrenemiyorum
Kendini hiç doldurma geldikten sonra artı eksilerini beraber düşünürsünüz karar alırsınız
Umarım istediğin şey zorlanmadan sizin olur

Kendini hiç doldurma geldikten sonra artı eksilerini beraber düşünürsünüz karar alırsınız
Umarım istediğin şey zorlanmadan sizin olur
Çalışdığı yere gidecektim bir gün gez toz çocukları kv ile kalacaktı öyle yaparız uzun kaldığı zaman son çocuk doğdu doğalı gidemedim ben zaten çocuk küçük gelmeyim dedim o ikna ettiydi beni

Bu tam domdom kurşunlukmuş ağzının suyunu akıtmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…