Ben olmadan olmak üzereyimBizde olacaz çok da şeeetme
İnan tahmin ettim böyle şeyler olduğunu aynılar çünkü dedikodu dedikodu....Kv yi saat 3 gibi aradım 3 kere aradım 3. de cevap verdi nerdesin dedim ben geldim dedi banada söyledin hazırlandım seni bekledim dedimbana senden haber bekledim sen haber vermeyince ben geldim, bende senden haber bekledim dedim hani sen davet ettin ya senin yiğenin zaten arabada geliyor kızım hazırmısın deseydin ben inerdim dedim.Tamam anneciğim sana iyi oturmalar deyip teli kapatım.
Şu imaji cizmek istedi ben çağırdım bak gelin gelmiyor deditirecek beni hesaba almıyor dedikodusunu yaptırmak istedi kendi hesap bu tabi
Hoş hiçde umrum değil ne düşünürlerse düşünsünler ama sen bu şeytanlığı yaptın dur bunu ben bir güzel bozayım hesabına girdim
Düşündümeltimi aradım gideceğim kişinin numarasını istedim bir göz aydını edeyim dedim. o da verdi kadın aradım tabi benim numaram çıkınca tanımadı kadın beni canım benim kocanın halasının gelini Efser, yaaaaa dedim ne olur kusura bakma ben bugün gelecektim benim ellimde olmayan bir yanlış anlaşılma olmuş göz aydınlığı vermek için aradım uygun bir vakitte seni rahatsız eder bir kahveni içerim inşallah dedim
Kadının karekteri biraz bağıra bağıra konuşuyor hafifte böyle doprayla patavatsız arası birşey
Ayyy dedi sesin ne hoş geliyor tanıyamadım ben 15 lik kız zannetim inan ( ne alaykaysa) hala hala gelinin gelin diye sanırım kv nin yanında dolanıyortabi beklerim dedi kapattı aklıma kv nin surat ifadesi geldi çok çok güldüm
Giderken Aramaya tenezzül etmeyen kv beni geldikten sonra aradı .bende dedimki senin yiğenin ya istediğin vakkit gidebilirsin benim tek gitmem çok yakışı kalmaz sen beni yanında götürüyorusun geleceğimide söyledim gelmiyecem demedim ki araba gelmiş aynı yere gideceğiz üstelik aynı yerdeyiz ya senin şunu demen gerekmezmi kızım hazırmısın yada ara geliyormusun gelmiyormusun de dedim bekledim aramadın dedim.
Eğer söz konusu dedim benim yiğenim olsa benim seni arayıp anne hazırmısın bak araba geliyor ne zaman gelsin demem lazımdı dedim
Çünkü oraya tek gitmek sanada yakışmaz beraber gideriz dedim
(İşlerine geldimi bana bir sürü protokol sıralarlar Al sana kapı gibi protokol )
Eskiyi yeniye kattı ağız dalaşına girecekken bende herkesin selametini diliyorum Allahın işinede karışmıyorum deyip lafı kestim attım.kapattım.
Gerçekten bütün sabah bunları yetiştirmek nego yaparken resmen benimde canım çektii
Aslında iki annem olsa iyi olurmuş enişte şanslı bence.Yok halen yanlarında görüşürler her zaman evlatlık olduğunu bilmeden her iki aileyle birlikte büyümüş ayni yerde oturuyorlarmış şimdi ikisi de oğlum onu sever bunu sevmez derler
Örnek şekil A işteOooo
Bende iki elti iki görümce var
Ama maşallah no problem
Haykırarak güldüm çok yaşa
Efser çocukların büyük, yaşın da benden büyüktür diye soruyorum. Hani büyüksün ya, hala mı kayınvalide derdi var
Tahmini kaç yıl sürüyo
Ne bilim yaa sanki ilk yıllar olur da sonra düzelir bu valideler diye düşünüyordum.
Ben uzun zaman sonra bugün 11 de kalktım çok iyi geldi valla.Gerçekten bütün sabah bunları yetiştirmek nego yaparken resmen benimde canım çektii
bende 6 da kalkıyorum ama ölü gibi kızımda kucagimda agu agu
Çok doğru..Örnek şekil A işte
Ama sen olgulaşıyorsun mantıklı cevap verdiğin için cahilce karşılamıyorlar vercek cevapları olmuyor pek kem küm ediyolar
Buara 3haftadır öyle düzen kuruldu normalde 10 11 12 uyuyodu akşamBen uzun zaman sonra bugün 11 de kalktım çok iyi geldi valla.
Tabi deliksiz uyku değil namaza kalk emzirmeye bi de kabus gördüm o arada kalktımbayağ kalkıyorum aslında.
Sende çok erken kalkıyormuşşsun.
Bebiş kaç aylık kız mı erkek mi?
Ay bak beni de bi korku sardı Efsere bakılırsa bizler mezara girene kadar sürecek gibiOooo
Bende iki elti iki görümce var
Ama maşallah no problem
Haykırarak güldüm çok yaşa
Efser çocukların büyük, yaşın da benden büyüktür diye soruyorum. Hani büyüksün ya, hala mı kayınvalide derdi var
Tahmini kaç yıl sürüyo
Ne bilim yaa sanki ilk yıllar olur da sonra düzelir bu valideler diye düşünüyordum.
Onuda düşündümSeni gitmez sanmış ondan gel demiş
Ezeli ve ebedi bir sancı bu, geçmez bitmezAy bak beni de bi korku sardı Efsere bakılırsa bizler mezara girene kadar sürecek gibiezelden beri..
Nerde takıldın görmedim dur bakayımBayılıyorumEfser E takılmaya neydim canım benim hiç te asmaz yüzünü
Dinde bile bir terim var çok severim zorlaştırmayınÇok doğru..
Ben de 11 senelik gelinim, asla ilk zamanki gibi değilim
Biz olgunlaşıyoruz onlar da yaşlanıyor aslında, ne var 3 günlük dünyada iyi geçinmek varken....
Neyse..
Bugun için takdir ve tebrik ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?