Düzenli Evimiz & Hayatımız

İnan tahmin ettim böyle şeyler olduğunu aynılar çünkü dedikodu dedikodu....

Hayırlı olsun demek için bende senin gibi yapar arardım misafirliğe gideceğim kişiyi

K.valideye bu yeter güzel fiyonk yapmışsın çözmeye çalışırken fiyonku, bayaaaaa zaman alır

Yok halen yanlarında görüşürler her zaman evlatlık olduğunu bilmeden her iki aileyle birlikte büyümüş ayni yerde oturuyorlarmış şimdi ikisi de oğlum onu sever bunu sevmez derler
Aslında iki annem olsa iyi olurmuş enişte şanslı bence.

Örnek şekil A işte
Ama sen olgulaşıyorsun mantıklı cevap verdiğin için cahilce karşılamıyorlar vercek cevapları olmuyor pek kem küm ediyolar

Gerçekten bütün sabah bunları yetiştirmek nego yaparken resmen benimde canım çektii

bende 6 da kalkıyorum ama ölü gibi kızımda kucagimda agu agu
Ben uzun zaman sonra bugün 11 de kalktım çok iyi geldi valla.
Tabi deliksiz uyku değil namaza kalk emzirmeye bi de kabus gördüm o arada kalktım bayağ kalkıyorum aslında.
Sende çok erken kalkıyormuşşsun.
Bebiş kaç aylık kız mı erkek mi?

Örnek şekil A işte
Ama sen olgulaşıyorsun mantıklı cevap verdiğin için cahilce karşılamıyorlar vercek cevapları olmuyor pek kem küm ediyolar
Çok doğru..
Ben de 11 senelik gelinim, asla ilk zamanki gibi değilim
Biz olgunlaşıyoruz onlar da yaşlanıyor aslında, ne var 3 günlük dünyada iyi geçinmek varken....
Neyse..
Bugun için takdir ve tebrik ettim

Buara 3haftadır öyle düzen kuruldu normalde 10 11 12 uyuyodu akşam
aksam 7 de uyuduğu için sabah o civari kalkıyo
Kız benimkide 6 aylık şuan
emzirme falan derken tabi ara ara uyanıyorum deliksizde uyulmuyo ben kalktımmi dahada uyuyamam başum çatlarr vallaha

Ay bak beni de bi korku sardı Efsere bakılırsa bizler mezara girene kadar sürecek gibi ezelden beri..

Seni gitmez sanmış ondan gel demiş
Onuda düşündüm
O zaman bana yine tel açıp gelmek istersen gel ama eğer istemiyorsan hediyeni ben iletirim dese
Peşine düşmezdi ki
Pazartesi gelirim anne kadın bana hayırlı olsuna gelmiş benimde gitmem gerekir şimdi başka vakkitte gidemem dedim kendisine

Çok doğru..
Ben de 11 senelik gelinim, asla ilk zamanki gibi değilim
Biz olgunlaşıyoruz onlar da yaşlanıyor aslında, ne var 3 günlük dünyada iyi geçinmek varken....
Neyse..
Bugun için takdir ve tebrik ettim
Dinde bile bir terim var çok severim zorlaştırmayın
Kolaylaştırın hayatta öyle herşeyin çözmek çok kolay çözememek zor bunu anlasalar yeter inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…