Hepimize kurabiye yollamaliMesajlari okuyorum negonun pudingli kurabiyesinden sonra sabah sabah benimde cekti
Deren ben paylaşmayı sevmem. Bana tek yolasin.Hepimize kurabiye yollamali
Bölüsüruz kız ne var sankimDeren ben paylaşmayı sevmem. Bana tek yolasin.
O dondurmayi yalayarak gevrek gevrek gülme. Kurabiyeler benim. Sadece benimBölüsüruz kız ne var sankim
Kulaklığımı taktım tıngırtılı şeyler dinledim biraz gevşedim
Bende kendim yapar kurabiyemi kendim yerimO dondurmayi yalayarak gevrek gevrek gülme. Kurabiyeler benim. Sadece benim
Ben nostalji olsun dedim vita yagi aldiydim gecen sene. Yapim yiyim dedim. Tum malzemeler mundar olduBende kendim yapar kurabiyemi kendim yerimlakin evde kati yag yok
Aman deymez valla.bosver.Kulaklığımı taktım tıngırtılı şeyler dinledim biraz gevşedim
Ben gerilince kendimi sıkarım kas katı kesilirim o yüzden
Sağlık olsun canımBebenin kontrolu vardi canim sabahtir disardayiz epey yorgundum. Anca kendime gelebildim.
Aa olmadimi.Ben nostalji olsun dedim vita yagi aldiydim gecen sene. Yapim yiyim dedim. Tum malzemeler mundar oldu
Valla olmadi umufak oldu hep. Hani agizda dagilma filan degil bildigin dokundugun gibi tuz buz. Kaşıkla kurabiye yedikAa olmadimi.
Gerci ben o yagin adini biliyorum.gecmiste herkesin kullandigini .ama performansini bilemiyorum
Noldu kiKulaklığımı taktım tıngırtılı şeyler dinledim biraz gevşedim
Ben gerilince kendimi sıkarım kas katı kesilirim o yüzden
İlk Amerika’ya geldiğimde ben ne bileyim tuzlu un tuzsuz un marketten bir tane aldık.Ben nostalji olsun dedim vita yagi aldiydim gecen sene. Yapim yiyim dedim. Tum malzemeler mundar oldu
Traji komik çocuk yapmaz burdaki gibi bazı şeylere güldüm bile.Aman deymez valla.bosver.
Herkese hakettigi gibi davran oldu bitti.hic birisi sağlıgı ndan önemli degil canim
Sade yağ olduğu için bir kilo margarin yada tereyağ dan yarım kilo sade yağ çıkıyor sadelestirilince öyle olur asla bozulmazValla olmadi umufak oldu hep. Hani agizda dagilma filan degil bildigin dokundugun gibi tuz buz. Kaşıkla kurabiye yedik
Dünkü olaylardan sonra biraz gerildim uyku tutmadıNoldu ki
Allah razi olsun efom. Sende kv yi takma. Ölümü gelmis hala boyle seyler yapiyorsa valla haline yansın o.Sağlık olsun canım
Göremeyine merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?