Yok bozuk degildi zaten. Ben ayarı tutturamadim galiba.Sade yağ olduğu için bir kilo margarin yada tereyağ dan yarım kilo sade yağ çıkıyor sadelestirilince öyle olur asla bozulmaz
Bosver canımm sen kendini belli etme onlara daHa çok yaparlarr ayip etmiş o ayrı kendi ayıplığına kalsın seni bilen biliyorDünkü olaylardan sonra biraz gerildim uyku tutmadı
Bu ara biraz üst üste geldi ondan sanırımAllah razi olsun efom. Sende kv yi takma. Ölümü gelmis hala boyle seyler yapiyorsa valla haline yansın o.
En iyisi takmamak da işte insan engel olamıyorKulaklığımı taktım tıngırtılı şeyler dinledim biraz gevşedim
Ben gerilince kendimi sıkarım kas katı kesilirim o yüzden
Oooootuzlu un mu varmış bide anammİlk Amerika’ya geldiğimde ben ne bileyim tuzlu un tuzsuz un marketten bir tane aldık.
Canımız kek çekti. Çikolata soslu
Tabi ben yaptım.Üzerine de çikolata sosu yaptım çayı demledik yiyeceğiz diye heyecanlıyız.Bizim kek olmuş tuzlu çikolatalı kekgiden malzemelerime içim yandı çöp olduu kocam direndi yemek için ama yok gitmedii öyle bir anım
Bende kızı uyku için emzirirken yazıyorum karnım kurt gibi açGünaydın hamarat hanimlarkahve içerken okuyorum sizleri
Öyleymiş kuzumm bende yaşayıp öğrendim her un aldıgımda kontrol ederiimmOooootuzlu un mu varmış bide anamm
Amamn etme bidaha o hatayı çop olması bile insanın içi acıyo ya bide özenle yapıyosun keki eyvahhÖyleymiş kuzumm bende yaşayıp öğrendim her un aldıgımda kontrol ederiimm
Emzirme döneminde oluyormuş öyle, ye ye bebişe süt olsun şifa canımBende kızı uyku için emzirirken yazıyorum karnım kurt gibi açemzirdikçe dahada acıkıyorum
Oyle oluyor canımm diyet yapmam bile cok zor gibi geliyo sankii ek gıdaya başlıcaz ama başlasakta aynı durum emzirmeye devamEmzirme döneminde oluyormuş öyle, ye ye bebişe süt olsun şifa canım
Günaydın
Seni ütüyle uyandırmak istedim efserişkom nasılda güzel ütülüyorsun.
Karadenizli olup kahve içmek,çayın yeri bambaşka zatenDogrudurr en iyisini yapıyosunuzz bilee ailem rizeli ama çaylari bi kahvaltıda yaparlar genede sabah öğlen aksam hep kahve içerler
Evett benim ailem değişikKaradenizli olup kahve içmek,çayın yeri bambaşka zaten
Benim ihtiyacım var buna ama utü yapacak birşeyim yok
Seni ütüyle uyandırmak istedim efserişkom nasılda güzel ütülüyorsun.
Boşver kuzumm napacann şanslısınnBenim ihtiyacım var buna ama utü yapacak birşeyim yok
Kenarda 2 gömlek duruyo yapsam rahatlarımBoşver kuzumm napacann şanslısınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?