Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar ben bugün geldim eve, oğlum hastanede hala, inşallah iyi olacak. Dua edin. Ben de toparlanmaya çalışıyorum
Aa sen doğum yaptın mı? Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım
Ne oldu bilmiyorum ama geçmiş olsun inşallah iyi olur oğlun

Sevme böyle insanları
Bizim ki eve kedi girmişti bi peşine verdi ki hayvanın sanırım süpürgeyle falandı nefret ediyorum gıcık alıyorum kedilerden demişti benimde tüylerim ürpermişti insan nasıl nefret eder ki bi kediden.

Tünaydın kızlar

Yaptiklarim;
Kahvaltı hazırladım topladım
Akşama havuç ve mor lahana tarator yapcam onları kavurdum soğumaya bıraktım
Banyonun tavanı için ölcü aldim köpük kestim birsuru

Çay iciyorum

Yapacaklarim;
Banyo halledilecek
Spor yapılacak
Evi supurturum
Koltuk altndan Kitaplarımı cikarcam dolapta yer açmam lazim

Bizim ki eve kedi girmişti bi peşine verdi ki hayvanın sanırım süpürgeyle falandı nefret ediyorum gıcık alıyorum kedilerden demişti benimde tüylerim ürpermişti insan nasıl nefret eder ki bi kediden.

Hayvana sevgisi olmayandan ürkerim ben hem de çok....
Korkanı falan anlarım ama sevmeyen ya da canını hakir görenden korkarım

Sevme böyle insanları
Cahiller ya iste ben takmiyorum onları
Anlatamiyoruzki, esimde bosver alisirlar yorma kendini diyor

Hayat anektotum:
Küçük kızla yolda yürüyoruz yaşı en fazla 4 bir kedi gördük semtin kedisi sanırım esnaf filan bakıyor alışmış insanlara yakın davranıyor bir vataşın ayağının altında dolaşınca huylanıp kızarak uflayıp puflayıp sert bir şekilde pisssstttttt dedi benim kızda kızıma amca ya dedi hemen oraçığa oturdu kediyi sevmeye başladı
Orda buna şahit olan bir başka amca bana dönerek kızım dedi bu çocuktan hiç korkma vatanına Milletine hatta milletinin kedisine bile sahip çıkar merhameti yüsek bir çocuk demişti
O kadar etkilendimki bu sözden anlatamam.

Doğru zaman senin hepimizin ihtiyacı olan zaman canım yaz istediğin zaman

Hemsire sonunda evine gidiyor kaynanamlari seviyorum ama bu eve katlanamiyorum maalesef. Ayrica surekli kedime laf ediyorlar cocuk olunca ver HAYVANAT BAHÇESİNE diye
Beslemeyenler o arada ki bağı anlamıyor canım o yüzden çok üstünde durma. Birde bende kendi evim dışında rahat edemiyorum hele köyde hiç

Geçmiş olsun teneffüs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…