Kalbinden öpeyimAynen öyle canım
Aa sen doğum yaptın mı? Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canımKızlar ben bugün geldim eve, oğlum hastanede hala, inşallah iyi olacak. Dua edin. Ben de toparlanmaya çalışıyorum
Bizim ki eve kedi girmişti bi peşine verdi ki hayvanın sanırım süpürgeyle falandı nefret ediyorum gıcık alıyorum kedilerden demişti benimde tüylerim ürpermişti insan nasıl nefret eder ki bi kediden.Sevme böyle insanları
Allah kavuştursun canım.Tez vakitte toparlarsınız inş.Kızlar ben bugün geldim eve, oğlum hastanede hala, inşallah iyi olacak. Dua edin. Ben de toparlanmaya çalışıyorum
Kolay gelsin canım.Ay anaaaaam öldüm bittim aha beyle oldum
Evi topluyorum mutfaktaki her şeyi tek tek yıkadım streçledim biraz daha kaldı yarın yapacağım onları da
Bizim ki eve kedi girmişti bi peşine verdi ki hayvanın sanırım süpürgeyle falandı nefret ediyorum gıcık alıyorum kedilerden demişti benimde tüylerim ürpermişti insan nasıl nefret eder ki bi kediden.
dun kabataslak hesap yaptik bu ay en fazla 420 gelir diye hesap ediyoruz gekince paylasalim ama evim 75-80 m2 benim3000 yazacağıma 300 yazdım
Cahiller ya iste ben takmiyorum onlarıSevme böyle insanları
Anlatamiyoruzki, esimde bosver alisirlar yorma kendini diyorYok canım olur muçocukta ciddi bir rahatsızlık yoksa niye gönderesin.Beslersen olacak anlamınada gelmez kediyle bir arada büyüyen bir sürü bebek var herşey yolunda olursa çokta güzel olur sen aşılarına dikkat ediyorsan o anlatıkları yok tüyü orasına burası kaçar saçma mevzusu gerçek değil bunu bana kedi besleyen bir doktor demişti.
Allah AllahOnlar goturmeme bir sey demiyor da, cocuk olursa gonder evden diyorlaro benim ilk evladim gibi nasil gonderirim anlamıyorlar beni
Ustune yatip bogarmis cocugu
Teşekkür ederimKolay gelsin canım.Konuştunuz mu kv ile?
Dünde burda yoktu ...sivas ın su sorunu bir çözülemedi ....Boğazım ağrıyor biraz ,ateş basıyor, halsizim yarına kadar yine su yok yok canım ne gerilmesi
Doğru zaman senin hepimizin ihtiyacı olan zaman canım yaz istediğin zamanKadın gödürmemek için kaç takla atıyor birde çağıracakmı
Yok kuzum uzun zamandır görüşmediğim bir doktor arkadaştı işten çıkmış akşam saati görüştük
Hayatın nasıl pamuk ipliğine bağlı olduğunu sorguladık bir küçük bir alejinin neler başa açacağını ölüme kadar uzanan yolu kısaca anlattı
Hani bizim kolayca alejim var dediğimiz şey aslında evde tek kalsan sonu ölüm yani
Rabbimin ne büyük nimeti bir bedenin içindeyiz ve düşün benim bedenim dediğin senin kontorolünde değil benim dediğim şey sana ait değil herşey tık tık işliyor bizden habersiz herşey yolunda biz gerek ibadetimizde gerek yaşam tarzımızla nakorlük peşindeyiz
Son bir kaç günün özeti oldu uğtaştığım sorunlar
Aslında bir poşet çöp olduğunu anladım
Dün biraz anlatmak istedim burdada doğru zaman olmadığını için vaz gezgeçtim şimdi sende sorunca akşamdan beri hayatı sorguluyorum dökülü verdim
İnşallah güzel haberler getir canım.Ben de bu gün doktora gideceğim sonuçlarıma bakacak muayene edecek ve kızacak çünkü çok erteledimİnşallah bir şey yoktur da söylenmesine gerek kalmaz
Beslemeyenler o arada ki bağı anlamıyor canım o yüzden çok üstünde durma. Birde bende kendi evim dışında rahat edemiyorum hele köyde hiçHemsire sonunda evine gidiyorkaynanamlari seviyorum ama bu eve katlanamiyorum maalesef. Ayrica surekli kedime laf ediyorlar cocuk olunca ver HAYVANAT BAHÇESİNE diye
Geçmiş olsun teneffüs.Günaydın kızlar..
Zor geçirdim geceyi uzun zamandır böyle bi baş ağrısı yaşamamıştım burun akıntım yok bence olmaması baş ağrısı yaptı öyle derler.
Sabah namazına kalktım bayılıcam gözlerim karardı bi fena oldum kendimi zor yatağa attım toparlayınca oturup kıldım ben uzun zamandır böyle bir grip geçirmedim infulenza olabilir gibime geldi.
Ateşten dilim damağım kurumuş eşim seni acile götürim dedi serum iyi gelir ama ben gitmem tabi.
Neyse evi havalandırıp kahvaltı yapacağım.
Herkese kolay gelsin iyi hafta sonları olsun inş.
Doğru zaman senin hepimizin ihtiyacı olan zaman canım yaz istediğin zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?