Bir barmağın oynaması için kaç bin neronun beyine uyarı vediği ve barmağımızı nasıl oynatırken hiç bir yerimizin açımadan bunu yapabiliyoruz birde ferçli hastalarını düşün önceden düşmeden yaptığı hareketlerini norönları öldüğü için yapamıyor artık onun için hayatımız sağlığımız üzüldüğümüz hiçbir şeye değmez.Çok doğru her kelimen canım. keşke bazı şeyleri çok fazla kafaya takıp güzel şeylere daha fazla vakit harcasak. Sağlık en önemlisi
İnşallah yoktur canımBen de bu gün doktora gideceğim sonuçlarıma bakacak muayene edecek ve kızacak çünkü çok erteledimİnşallah bir şey yoktur da söylenmesine gerek kalmaz
Seyyar terapi gibisin bugünBir barmağın oynaması için kaç bin neronun beyine uyarı vediği ve barmağımızı nasıl oynatırken hiç bir yerimizin açımadan bunu yapabiliyoruz birde ferçli hastalarını düşün önceden düşmeden yaptığı hareketlerini norönları öldüğü için yapamıyor artık onun için hayatımız sağlığımız üzüldüğümüz hiçbir şeye değmez.
Sağlıklıyız,ibadetimizdeyiz,öğrenip kendimizi geliştiriyosak bin şükür
Dün benim hiç hasebımda olmayan bir terabiydiSeyyar terapi gibisin bugün
Çocukların alejisi olmasa hemen kedi sahiplenirim ama malesefHemsire sonunda evine gidiyorkaynanamlari seviyorum ama bu eve katlanamiyorum maalesef. Ayrica surekli kedime laf ediyorlar cocuk olunca ver HAYVANAT BAHÇESİNE diye
Aynen öyle canımKuzum sen hakkanda hayırlısını istedin
En hayırlı vakkiti bekliyorsun ol der olur
Çocuğu mu yiyormuş tövbe estağfurullahHemsire sonunda evine gidiyorkaynanamlari seviyorum ama bu eve katlanamiyorum maalesef. Ayrica surekli kedime laf ediyorlar cocuk olunca ver HAYVANAT BAHÇESİNE diye
Onlar goturmeme bir sey demiyor da, cocuk olursa gonder evden diyorlarÇocukların alejisi olmasa hemen kedi sahiplenirim ama malesef
Komşumun var çok nazlı bir şey sevdirse hergün ordayım misafır bile getiririm
onlarda seni seviyorsa biraz katlanıversinler sende bir çok rahatlıktan fedakarlık ediyorsun küçük bir fedakarlıkta onlar yapsın
Ustune yatip bogarmis cocuguÇocuğu mu yiyormuş tövbe estağfurullah
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin4.tüp denememde dün negatifi gördüm yine. Bir süre dinleneceğim artık.
Gözünüz aydın. Hayırlı olsun. Bugün nasıl oldunuz? Tez vakitte çıkar hastaneden inşallahKızlar ben bugün geldim eve, oğlum hastanede hala, inşallah iyi olacak. Dua edin. Ben de toparlanmaya çalışıyorum
Geçmiş olsun Allah sabır versinMerhaba kızlar az önce geldim eve kürtaj oldum @JES çok teşekkür ederim detaylıca etiketleyip yazmıssın.
Bebeğim 10+2 hastalık ev tasıyorduk diye erteledim kontrolü. Meğer bebeğim 7 haftalıkken karnı durmus çok üzüldüm kimsem yok burda gidemiyorum da. Memleketten de kimse gelemiyor kıza babası bakto bitane ücretli yardımcı abla buldum benimle aksama kadar kaldı hastanede
Hemsire sonunda evine gidiyorkaynanamlari seviyorum ama bu eve katlanamiyorum maalesef. Ayrica surekli kedime laf ediyorlar cocuk olunca ver HAYVANAT BAHÇESİNE diye
Yok canım olur muOnlar goturmeme bir sey demiyor da, cocuk olursa gonder evden diyorlaro benim ilk evladim gibi nasil gonderirim anlamıyorlar beni
Ustune yatip bogarmis cocugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?