Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok doğru her kelimen canım. keşke bazı şeyleri çok fazla kafaya takıp güzel şeylere daha fazla vakit harcasak. Sağlık en önemlisi
Bir barmağın oynaması için kaç bin neronun beyine uyarı vediği ve barmağımızı nasıl oynatırken hiç bir yerimizin açımadan bunu yapabiliyoruz birde ferçli hastalarını düşün önceden düşmeden yaptığı hareketlerini norönları öldüğü için yapamıyor artık onun için hayatımız sağlığımız üzüldüğümüz hiçbir şeye değmez.
Sağlıklıyız,ibadetimizdeyiz,öğrenip kendimizi geliştiriyosak bin şükür

Seyyar terapi gibisin bugün

Seyyar terapi gibisin bugün
Dün benim hiç hasebımda olmayan bir terabiydi evde oturup benim bu hafta sonu evde olmam dediğim bir vakkitti
Allah öğretirken kulağından tutup kafanı tahtaya vura vura öğretmez sabrı büyük Rabbim böyle zarif güzel tesatüfler gösterir kulum öğren der
Biz son dakkiya kadar zorlarız

Hemsire sonunda evine gidiyor kaynanamlari seviyorum ama bu eve katlanamiyorum maalesef. Ayrica surekli kedime laf ediyorlar cocuk olunca ver HAYVANAT BAHÇESİNE diye
Çocukların alejisi olmasa hemen kedi sahiplenirim ama malesef
Komşumun var çok nazlı bir şey sevdirse hergün ordayım misafır bile getiririm
onlarda seni seviyorsa biraz katlanıversinler sende bir çok rahatlıktan fedakarlık ediyorsun küçük bir fedakarlıkta onlar yapsın

Günaydın kızlar..
Zor geçirdim geceyi uzun zamandır böyle bi baş ağrısı yaşamamıştım burun akıntım yok bence olmaması baş ağrısı yaptı öyle derler.
Sabah namazına kalktım bayılıcam gözlerim karardı bi fena oldum kendimi zor yatağa attım toparlayınca oturup kıldım ben uzun zamandır böyle bir grip geçirmedim infulenza olabilir gibime geldi.
Ateşten dilim damağım kurumuş eşim seni acile götürim dedi serum iyi gelir ama ben gitmem tabi.
Neyse evi havalandırıp kahvaltı yapacağım.
Herkese kolay gelsin iyi hafta sonları olsun inş.

Onlar goturmeme bir sey demiyor da, cocuk olursa gonder evden diyorlar o benim ilk evladim gibi nasil gonderirim anlamıyorlar beni
Çocuğu mu yiyormuş tövbe estağfurullah
Ustune yatip bogarmis cocugu

4.tüp denememde dün negatifi gördüm yine. Bir süre dinleneceğim artık.
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Kızlar ben bugün geldim eve, oğlum hastanede hala, inşallah iyi olacak. Dua edin. Ben de toparlanmaya çalışıyorum
Gözünüz aydın. Hayırlı olsun. Bugün nasıl oldunuz? Tez vakitte çıkar hastaneden inşallah
Geçmiş olsun Allah sabır versin

Onlar goturmeme bir sey demiyor da, cocuk olursa gonder evden diyorlar o benim ilk evladim gibi nasil gonderirim anlamıyorlar beni

Ustune yatip bogarmis cocugu
Yok canım olur mu çocukta ciddi bir rahatsızlık yoksa niye gönderesin.Beslersen olacak anlamınada gelmez kediyle bir arada büyüyen bir sürü bebek var herşey yolunda olursa çokta güzel olur sen aşılarına dikkat ediyorsan o anlatıkları yok tüyü orasına burası kaçar saçma mevzusu gerçek değil bunu bana kedi besleyen bir doktor demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…