NegoooooooooAaaa yok canım hiç farketmedim
Beni övme kardeşimBeni ne pofpofluyon kardesim
Parami verBeni övme kardeşim
arkadakiler şişmanlar mı
Hafifi etine dolgun gibii bonusum minnoşummarkadakiler şişmanlar mı
Ahahaa acaba nasıl bi yazım şeklim varmış.Ya simdi hoslanmamak degilde yazarken anlamiyordum seni yav bu ne diyor ne demek istiyor diye beni ifrit ediyordun
Ama sonra tanidikca sevdim seni iyi bir insan oldugun merhametli olduğunu anladim. Herseye ragmen insanlari kirmaktan imtina eden bir yapin olduğunu fark ettim. Ben mesela senin gibi arkadasim olsa bana yicek biseyler hazirlasin malzememi alir yanina gider fulll espiri patlatirim
Bana karşı hislerin nasıldı sgzıxjxmxYa simdi hoslanmamak degilde yazarken anlamiyordum seni yav bu ne diyor ne demek istiyor diye beni ifrit ediyordun
Ama sonra tanidikca sevdim seni iyi bir insan oldugun merhametli olduğunu anladim. Herseye ragmen insanlari kirmaktan imtina eden bir yapin olduğunu fark ettim. Ben mesela senin gibi arkadasim olsa bana yicek biseyler hazirlasin malzememi alir yanina gider fulll espiri patlatirim
Öndeki yüksek ihtimal benim, otlardan daha kısa bak
Yok kız ben buraya gelmeden önceYok ben kesin soğuk nevaleyim.
Hemen kaynaşamam ama sevdiklerim için her şeyi yaparım.
Bence böyle büyütülmüşüz Jes ondandır annem öyle çünkü aman kızım diyipte sarılmaz hiç.
Senin gibi arkadaşım olsa severim mesela yadırgamamgözler herşeyi belli ediyor bence.
Sen kesKizlar fark ettiniz mi bilmiyorum götüm tutuşunca daha çok buralarda oluyorum.
Akşam yemeğide paket olur eline verilirdiYa simdi hoslanmamak degilde yazarken anlamiyordum seni yav bu ne diyor ne demek istiyor diye beni ifrit ediyordun
Aa ne güzel birşeye sebep olmuşumYok kız ben buraya gelmeden önceNego sen ve birkaç arkadaş sohbet ediyordunuz bende gelmeliyim dedim ve senin yazdığın bir mesaj vesile oldu
Sen sus totosunu kestigimin diyarbakir karpuzuBana karşı hislerin nasıldı sgzıxjxmx
Yarabbi en en sevdiğim nasil da biliyo beni efocumAkşam yemeğide paket olur eline verilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?