- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Penyez İlbays ve Pella bezi çok övüyorlar yada perlaydı yazılışı.İşten geldim ve maratonum başladı
ev havalandırdı
Yemek yaptım
Yemek sonrası, masa toplandı
bul.mak.kirliler dizildi, lavoba yıkandı
Tezgah ocak aspiratör silindi
Bulaşık mak.ve buzdolabını üsten sildim
Mutfağı süpürdüm, yerini elimle sildim
Wc ve lavaboyu yıkadım
Havluları değiştirdim
yıkanmış çamaşırları katladım yerleştirdim
Çay keyfi yapıyoruzherkese huzurlu sağlıklı geceler
Hemen bakıyorum canımPenyez İlbays ve Pella bezi çok övüyorlar yada perlaydı yazılışı.
Afiyet olsun canım..İşten gelip bi de bi sürü iş yapmışsın.
Yaaa sen kimse ye olumsuz bakmazsın ki ....sadece toto kesersinBen seninle ilgili hic olumsuz intibaya sahip olmadim hep yakin hissettim biliyon mu.
Hemen geliyorr pamuğum bekleee yoldaaTiniminimavihanim canım sen bir gece indirim bekleyip aldığın bir bez vardı ekran görüntüsü almamışım neydi o aldığın bezler de hele bi
Beklerim deeeee benim gözler gidiyorHemen geliyorr pamuğum bekleee yoldaa
Tiniminimavihanim canım sen bir gece indirim bekleyip aldığın bir bez vardı ekran görüntüsü almamışım neydi o aldığın bezler de hele bi
Bak beni nasil da biliyorYaaa sen kimse ye olumsuz bakmazsın ki ....sadece toto kesersin
Teyocanimmm senin totonu kescen bitir de şu işleriniIyi akşamlar ❤ bu ara hep ders çalışıyorum, o yüzden uğrayamıyorum.
Tatlı bebişin sabaha kadar uyusun uykusuz gecelerin son bulsun inşaallah....Bak beni nasil da biliyorhadi gel gece gece toto kesme kapanışını senle yapamm
Tutmayin beni vallahi opecem sarilip yicem ben bu hatunuTatlı bebişin sabaha kadar uyusun uykusuz gecelerin son bulsun inşaallah....
Yaşasın totoyu kurtardım bugün deTutmayin beni vallahi opecem sarilip yicem ben bu hatunu
Şubatta bıçakları hazırlaTeyocanimmm senin totonu kescen bitir de şu işlerini
O nasıl dönüştü kız öyleYaşasın totoyu kurtardım bugün de
hızlı bir dönüş oldu yalnız bu araO nasıl dönüştü kız öyle
Adam ustelememis iyi ki totosundan aman canından olurduhızlı bir dönüş oldu yalnız bu araJES De bir sevelim sevilelim hali var tüm stresi emlakçı da boşalttı yaa
Baban nasıl oldu canımAdam ustelememis iyi ki totosundan aman canından olurdu
Cevaplayım mıBeni nasıl bilirdiniz hepiniz cevaplayın
Bende pella bez aldım çok memnunumTiniminimavihanim canım sen bir gece indirim bekleyip aldığın bir bez vardı ekran görüntüsü almamışım neydi o aldığın bezler de hele bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?