- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Sökücü olmuş dökücüMaşaallah sana canım, daha önce demiştin sanki, satan biri vardı bakayım bir

Tavsiye ederim canım dene

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sökücü olmuş dökücüMaşaallah sana canım, daha önce demiştin sanki, satan biri vardı bakayım bir
Allah razı olsun canım işin gücün rast gitsinNego yine okuyorum sana inşirah canım. İnşallah daha iyi olursun ❤
Yalnız canım okurken Ayetel Kürsi de buluyorum kendimi. Herhalde sana Ayetel Kürsi okumak lazımAllah razı olsun canım işin gücün rast gitsin ❤
Korkutuyorsun beniYalnız canım okurken Ayetel Kürsi de buluyorum kendimi. Herhalde sana Ayetel Kürsi okumak lazım
16 Ocak Ödevi
Giysi dolabı düzenleme(kesin dağılmıştır
) benimki toplu ayıptır söylemesi
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
Bns
@xAnteros
D Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@s i d e l y a
Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@kedicelik06
Bazı ürünleri kötü kokuyor banyo wc mor renkli olanı kokuyor ama mavi olan güzel kokuyor gibi ama bilemedim.Ersağın kokusu iğrenç be yaben üye oldum isteyene satıyorum ama ben kesinlikle kullanamadım evde bişey ölmüş gibi çok kötü bi kokusu var
Argan yağlı kremi çok güzel onu kullanıyorum.
Şu eksik evde bu eksik de gönder markete azıcık ise yarar belkiAyyyyy saz caliyor şimdi de![]()
Markete de koşa koşa giderdi yahhŞu eksik evde bu eksik de gönder markete azıcık ise yarar belki![]()
O zaman ayran içir uyusunMarkete de koşa koşa giderdi yahh![]()
![]()
yer mi yemezzzz
![]()
Ayran icerse uyurmuş öyle dioO zaman ayran içir uyusunne işi varmış sabah sabah evde
![]()
Bende şuan korktum. Tüyler tikenKorkutuyorsun benibugün hep Ayetel Kürsi çoktu karşıma
![]()
Bize gelebilirsin cnimmİş yapamıyorumm
Eşim evde evin içine miciyor
Cam silmem gerekiyor çok iş yapmak istiyorum havaaa çok güzel aaaaaağğğğğ öğğğğhhhhhh ağğğğhhhhh![]()
Adresi aliyimmmBize gelebilirsin cnimmçok iş yapmak istiosan, Sevaba girersin
![]()