• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatağın nevresimleri değiştirdim, toplanacak çamaşırları topladım yerleştirdim sonra girdim mutfağa önce dağıttım bir güzel kek yaptım akşam yemeği ön hazırlığı yaptım ama hiç böyle dağınık çalışmam normalde sonra bir iki parçayı bulaşık makinesine attım kalanı elde yıkadım🤭 kocam dışarı işlerini halletmeye gitti gelsin evi süpürür cumartesi tüm evi temizleme fikrim var şehir dışından misafirim gelecek ondan iki gün göstermelik takılıyorum😄
Oh oh eline sağlık canım 😍

Her gün cam silmek nasıl bir hobi diloş :KK70:

Cidden mi dalga mı geçiyorsun 😂

Bende vikng in mavi renk olanı kullanıyorum kokusu çok güzel.
Halı lekesi falan için narspirin var higchenic in, 101 de falan oluyor kırmızı renkli

Allah şifa versin tez vakitte canım

Nazara geldik 😊 hoş geldin aramıza 😊
Hoşbuldum inşallah biraz gazla ben de temizlik yapabilirim🤗😊

Öğleden sonra neler yaptım. Oturma odası oyuncak topladım. Supurdum. Toz aldım. İki halı firçaladim bebem pusette durmadı. Sadece birini supurebildim. Mutfağı tekrar supurdum. Bir paket çamaşır serdim bir paket attım bebemi besledim. Ayağımda uyutuyom

Benim camları silmem gerek çok fena gaza gelmem lazım ama evde var 5 cam çok üşeniyorum bir de gugukçuklar geliyor hepsi mermeri batırıyor sinir oluyorum dün akşam zar zor duşa kabini temizledim kireçten nefret ediyorum 1 haftada hemen batıyor vazelin sür tutmaz kireç dediler sürdüm eşim de ne bu yağlı yağlı çeşme diyor 😂dağınıklığı hiç sevmem mutlaka toplu durmaya özen gösteririm fakat depresyondan beri tam temizlik yapamıyorum yapmazsam verin zılgıdı burda bana 😂

BUGÜN Kİ YAPTIKLARIM :

Ardiyeyi yerleştirdim ✔
Yatak odasını süpürdüm ✔
Makyaj masasının üst çekmeceleri şöyle bir düzenledim ✔
Çamaşır makinesine yeni örtü serdim ✔

🔸 Halı yıkama makinesini çıkardım, inşaallah koltuk yıkıycam.
🔸Evi süpürmem lazım
🔸Yemek yapmam lazım
🔸 Toz almam lazım
🔸 Ütü yapmam lazım

Yapabildiğim kadar artık. Dondurucuya börek, poğaça vs yapıp koymam lazım. Gelen giden olur mutlaka sünnet için geçmiş olsuna.
Poğaça, börek tamam aklımda, onun harici ne yapsam acabaaaa :confused:

🔸🔸🔸🔸
Öldüm bittim yeter bu kadar :ruh::ruh:

🔸 Evi süpürdüm
🔸 Sildim
🔸 Oturma odasının bir koltuğunu yıkadım
🔸 Çocuk odasında ki koltuğu yıkadım

Yeter açım zaten diyetteyim :ruh: ütü de kalsın.
Biraz dinlenip çocukların yemeği yapayım

Öğleden sonra neler yaptım. Oturma odası oyuncak topladım. Supurdum. Toz aldım. İki halı firçaladim bebem pusette durmadı. Sadece birini supurebildim. Mutfağı tekrar supurdum. Bir paket çamaşır serdim bir paket attım bebemi besledim. Ayağımda uyutuyom
Bunları okuyunca yatıyordum bir kalktım hışımla 😂oturma odasını topladım banyo önünü sildim mutfağı topladım o kadar bebekle halı fırçalayabildiysen muhteşemsin

BUGÜN Kİ YAPTIKLARIM :

Ardiyeyi yerleştirdim ✔
Yatak odasını süpürdüm ✔
Makyaj masasının üst çekmeceleri şöyle bir düzenledim ✔
Çamaşır makinesine yeni örtü serdim ✔

🔸 Halı yıkama makinesini çıkardım, inşaallah koltuk yıkıycam.
🔸Evi süpürmem lazım
🔸Yemek yapmam lazım
🔸 Toz almam lazım
🔸 Ütü yapmam lazım

Yapabildiğim kadar artık. Dondurucuya börek, poğaça vs yapıp koymam lazım. Gelen giden olur mutlaka sünnet için geçmiş olsuna.
Poğaça, börek tamam aklımda, onun harici ne yapsam acabaaaa :confused:

🔸🔸🔸🔸
Öldüm bittim yeter bu kadar :ruh::ruh:

🔸 Evi süpürdüm
🔸 Sildim
🔸 Oturma odasının bir koltuğunu yıkadım
🔸 Çocuk odasında ki koltuğu yıkadım

Yeter açım zaten diyetteyim :ruh: ütü de kalsın.
Biraz dinlenip çocukların yemeği yapayım
Kız bende tekrar yazarım o zaman. Listede yapamiyom. Yine kaldım mal gibi paragraflarla :(

Vay vay isteyince de pek hamaratız 😍
Benim camları silmem gerek çok fena gaza gelmem lazım ama evde var 5 cam çok üşeniyorum bir de gugukçuklar geliyor hepsi mermeri batırıyor sinir oluyorum dün akşam zar zor duşa kabini temizledim kireçten nefret ediyorum 1 haftada hemen batıyor vazelin sür tutmaz kireç dediler sürdüm eşim de ne bu yağlı yağlı çeşme diyor 😂dağınıklığı hiç sevmem mutlaka toplu durmaya özen gösteririm fakat depresyondan beri tam temizlik yapamıyorum yapmazsam verin zılgıdı burda bana 😂
Zılgıt işi bende 😂
Ben panikatak depresyon anksiyete hastasıyım bi topikte yazarken dertleşmiştik sağolsun teselli etmişti beni burda onu da görünce sevindim
Kendisi çok yardımsever ❤️

Bunları okuyunca yatıyordum bir kalktım hışımla 😂oturma odasını topladım banyo önünü sildim mutfağı topladım o kadar bebekle halı fırçalayabildiysen muhteşemsin
Kucağımda valla firçaladim. Ama o ne sactir görmelisiniz ya kuaför sanki mübarek

Back
X