Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güneş çıkınca ben hiç aşka gelmiyom mesela. Tozlar uçuşuyor lekeler sırıtıyor
Oh oh eline sağlık canımYatağın nevresimleri değiştirdim, toplanacak çamaşırları topladım yerleştirdim sonra girdim mutfağa önce dağıttım bir güzel kek yaptım akşam yemeği ön hazırlığı yaptım ama hiç böyle dağınık çalışmam normalde sonra bir iki parçayı bulaşık makinesine attım kalanı elde yıkadımkocam dışarı işlerini halletmeye gitti gelsin evi süpürür cumartesi tüm evi temizleme fikrim var şehir dışından misafirim gelecek ondan iki gün göstermelik takılıyorum
![]()
Ben de öyle tozlar uçuşuyor görünüyor diyorum aman Allahım ne pis evGüneş çıkınca ben hiç aşka gelmiyom mesela. Tozlar uçuşuyor lekeler sırıtıyor
Patates kızartması yapıcam çocuklara, epeydir yapmıyorumNe pisiriyonuz gi bugün fikir veren olsa bana.
Ben de öyle tozlar uçuşuyor görünüyor diyorum aman Allahım ne pis evGüneş çıkınca ben hiç aşka gelmiyom mesela. Tozlar uçuşuyor lekeler sırıtıyor
O gelir sen iyi olda. Burda gaz veriyoz birbirimizeHoşbuldum canım evet biraz daha iyiyim çok şükür de çok iş yapamıyorumah ahh bir zamanlar bal dök yala tertemizdi
Hoşbuldum inşallah biraz gazla ben de temizlik yapabilirimHer gün cam silmek nasıl bir hobi diloş
Cidden mi dalga mı geçiyorsun
Bende vikng in mavi renk olanı kullanıyorum kokusu çok güzel.
Halı lekesi falan için narspirin var higchenic in, 101 de falan oluyor kırmızı renkli
Allah şifa versin tez vakitte canım
Nazara geldikhoş geldin aramıza
![]()
Sen nasılsın sen de biraz rahatsızdın iyisin dimiO gelir sen iyi olda. Burda gaz veriyoz birbirimize
Yaparsın yaparsın, sende o ışık varHoşbuldum inşallah biraz gazla ben de temizlik yapabilirim![]()
Aa nerden tanışıyorsunuzSen nasılsın sen de biraz rahatsızdın iyisin dimi
Ben panikatak depresyon anksiyete hastasıyım bi topikte yazarken dertleşmiştik sağolsun teselli etmişti beni burda onu da görünce sevindimYaparsın yaparsın, sende o ışık var
Aa nerden tanışıyorsunuz
Şükür canım iyiyim.Sen nasılsın sen de biraz rahatsızdın iyisin dimi
Bunları okuyunca yatıyordum bir kalktım hışımlaÖğleden sonra neler yaptım. Oturma odası oyuncak topladım. Supurdum. Toz aldım. İki halı firçaladim bebem pusette durmadı. Sadece birini supurebildim. Mutfağı tekrar supurdum. Bir paket çamaşır serdim bir paket attım bebemi besledim. Ayağımda uyutuyom
Kız bende tekrar yazarım o zaman. Listede yapamiyom. Yine kaldım mal gibi paragraflarlaBUGÜN Kİ YAPTIKLARIM :
Ardiyeyi yerleştirdim ✔
Yatak odasını süpürdüm ✔
Makyaj masasının üst çekmeceleri şöyle bir düzenledim ✔
Çamaşır makinesine yeni örtü serdim ✔
Halı yıkama makinesini çıkardım, inşaallah koltuk yıkıycam.
Evi süpürmem lazım
Yemek yapmam lazım
Toz almam lazım
Ütü yapmam lazım
Yapabildiğim kadar artık. Dondurucuya börek, poğaça vs yapıp koymam lazım. Gelen giden olur mutlaka sünnet için geçmiş olsuna.
Poğaça, börek tamam aklımda, onun harici ne yapsam acabaaaa
Öldüm bittim yeter bu kadar
Evi süpürdüm
Sildim
Oturma odasının bir koltuğunu yıkadım
Çocuk odasında ki koltuğu yıkadım
Yeter açım zaten diyetteyimütü de kalsın.
Biraz dinlenip çocukların yemeği yapayım
Vay vay isteyince de pek hamaratızÖğleden sonra neler yaptım. Oturma odası oyuncak topladım. Supurdum. Toz aldım. İki halı firçaladim bebem pusette durmadı. Sadece birini supurebildim. Mutfağı tekrar supurdum. Bir paket çamaşır serdim bir paket attım bebemi besledim. Ayağımda uyutuyom
Zılgıt işi bendeBenim camları silmem gerek çok fena gaza gelmem lazım ama evde var 5 cam çok üşeniyorum bir de gugukçuklar geliyor hepsi mermeri batırıyor sinir oluyorum dün akşam zar zor duşa kabini temizledim kireçten nefret ediyorum 1 haftada hemen batıyor vazelin sür tutmaz kireç dediler sürdüm eşim de ne bu yağlı yağlı çeşme diyordağınıklığı hiç sevmem mutlaka toplu durmaya özen gösteririm fakat depresyondan beri tam temizlik yapamıyorum yapmazsam verin zılgıdı burda bana
![]()
Kendisi çok yardımseverBen panikatak depresyon anksiyete hastasıyım bi topikte yazarken dertleşmiştik sağolsun teselli etmişti beni burda onu da görünce sevindim
Kucağımda valla firçaladim. Ama o ne sactir görmelisiniz ya kuaför sanki mübarekBunları okuyunca yatıyordum bir kalktım hışımlaoturma odasını topladım banyo önünü sildim mutfağı topladım o kadar bebekle halı fırçalayabildiysen muhteşemsin