- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
Sana hep diyorum alt alta yaz diyeKız bende tekrar yazarım o zaman. Listede yapamiyom. Yine kaldım mal gibi paragraflarla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana hep diyorum alt alta yaz diyeKız bende tekrar yazarım o zaman. Listede yapamiyom. Yine kaldım mal gibi paragraflarla![]()
Geçmiş olsun bu arada adam oldu paşa ne mutlu sizeBUGÜN Kİ YAPTIKLARIM :
Ardiyeyi yerleştirdim ✔
Yatak odasını süpürdüm ✔
Makyaj masasının üst çekmeceleri şöyle bir düzenledim ✔
Çamaşır makinesine yeni örtü serdim ✔
Halı yıkama makinesini çıkardım, inşaallah koltuk yıkıycam.
Evi süpürmem lazım
Yemek yapmam lazım
Toz almam lazım
Ütü yapmam lazım
Yapabildiğim kadar artık. Dondurucuya börek, poğaça vs yapıp koymam lazım. Gelen giden olur mutlaka sünnet için geçmiş olsuna.
Poğaça, börek tamam aklımda, onun harici ne yapsam acabaaaa
Öldüm bittim yeter bu kadar
Evi süpürdüm
Sildim
Oturma odasının bir koltuğunu yıkadım
Çocuk odasında ki koltuğu yıkadım
Yeter açım zaten diyetteyimütü de kalsın.
Biraz dinlenip çocukların yemeği yapayım
Nasıl yazacam bilmiyom ki hele söyle. Bide dalga geçmedim kız senle Ayetel Kürsi deyince bende senden korktumSana hep diyorum alt alta yaz diye![]()
![]()
Sorma saç fırçalayınca çok güzel çıkıyor bir de kıyafetler kışlık ya çok tüy dökülüyor benimki de uyuyor namaz kılıp ben de girişeyim hadi Bismillah ama ben tam işe başlıyorum elimi sürdüğüm an mik uyanıyorKucağımda valla firçaladim. Ama o ne sactir görmelisiniz ya kuaför sanki mübarek
Olmadı daha sünnet olacak inşaallah.Geçmiş olsun bu arada adam oldu paşa ne mutlu size
Koltuk yıkama mı aman Allahımkış günü kurur mu canım ben üzerlerini örtüyorum yıkama işi çıkmasın diye kızım 2buçuk yaşında
Ben de açık ya çok bişey yemiyorum aç aç nasıl iş olacak bilmem![]()
Maraton arkadaşı olsa iyiydi sana canım. Neyse buraya gelirsen yine maratona da çıkarız senleSorma saç fırçalayınca çok güzel çıkıyor bir de kıyafetler kışlık ya çok tüy dökülüyor benimki de uyuyor namaz kılıp ben de girişeyim hadi Bismillah ama ben tam işe başlıyorum elimi sürdüğüm an mik uyanıyor
Kız alt alta yaz işte, başına işaret koyman şart değil ya. Alt alta yazmayı biliyon değil miNasıl yazacam bilmiyom ki hele söyle. Bide dalga geçmedim kız senle Ayetel Kürsi deyince bende senden korktum
Alta nasıl sicriycamKız alt alta yaz işte, başına işaret koyman şart değil ya. Alt alta yazmayı biliyon değil mi![]()
Kız sen nerdesin ya. Helallik aldın gittin ya. BonusBende seni hoşbuldum![]()
vallaa mi yaa bende cam silcem kendimi kandiriyodum yagmur falan yagar diyeİyi bağrı Ankara hava durumuna baktım hava hep güneşli haffaya kadar![]()
![]()
yuppiiiii
O saz çalsın ben camları silecem kafaya taktım![]()
Saçını başını yolucam şimdi ama evi yeni temizledim batacakBende seni hoşbuldum![]()
Kız sen silermisin akşama yağmur yagarmisvallaa mi yaa bende cam silcem kendimi kandiriyodum yagmur falan yagar diye
neyse yarin bende basliyimmm![]()
Tövbe tövbeAlta nasıl sicriycam
Maraton arkadaşı derken 2buçuk yaşında kızım varMaraton arkadaşı olsa iyiydi sana canım. Neyse buraya gelirsen yine maratona da çıkarız senle
Allah yardimcin olsun yaaBenimde toplu yaww gerci oglan maymun gibi yapisti birakmiyo..
Gece cok agladi sabah ezaniyla uyudu..7 de tekrar agladi kalktik..dolveni yuzunu sivazlayarak avucumla oyle icirdim..ilac icmiyo kendinide benide mahvediyor..1 cay kasigi bogazindan girdiyse onun etkisiyle kucagimda 9a kadar uyudu..simdikk oglen uykusunu level 4 teyim yine basarisiz oldum..du bidaa denicem belki uyur
Evimde yattigimiz odalar,kiler odasi,banyo wc hep duzenli temiz ancaak asil tvnin oldugu oda ve mutfak karman corman.. mutfak dun aksamdan beri giremiyom oglan mizmizmiz yedi beynimiiyilesene kadar idare edecez artik