• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

BUGÜN Kİ YAPTIKLARIM :

Ardiyeyi yerleştirdim ✔
Yatak odasını süpürdüm ✔
Makyaj masasının üst çekmeceleri şöyle bir düzenledim ✔
Çamaşır makinesine yeni örtü serdim ✔

🔸 Halı yıkama makinesini çıkardım, inşaallah koltuk yıkıycam.
🔸Evi süpürmem lazım
🔸Yemek yapmam lazım
🔸 Toz almam lazım
🔸 Ütü yapmam lazım

Yapabildiğim kadar artık. Dondurucuya börek, poğaça vs yapıp koymam lazım. Gelen giden olur mutlaka sünnet için geçmiş olsuna.
Poğaça, börek tamam aklımda, onun harici ne yapsam acabaaaa :confused:

🔸🔸🔸🔸
Öldüm bittim yeter bu kadar :ruh::ruh:

🔸 Evi süpürdüm
🔸 Sildim
🔸 Oturma odasının bir koltuğunu yıkadım
🔸 Çocuk odasında ki koltuğu yıkadım

Yeter açım zaten diyetteyim :ruh: ütü de kalsın.
Biraz dinlenip çocukların yemeği yapayım
Geçmiş olsun bu arada adam oldu paşa ne mutlu size
Koltuk yıkama mı aman Allahım 🤔kış günü kurur mu canım ben üzerlerini örtüyorum yıkama işi çıkmasın diye kızım 2buçuk yaşında
Ben de açık ya çok bişey yemiyorum aç aç nasıl iş olacak bilmem 😂

Kucağımda valla firçaladim. Ama o ne sactir görmelisiniz ya kuaför sanki mübarek
Sorma saç fırçalayınca çok güzel çıkıyor bir de kıyafetler kışlık ya çok tüy dökülüyor benimki de uyuyor namaz kılıp ben de girişeyim hadi Bismillah ama ben tam işe başlıyorum elimi sürdüğüm an mik uyanıyor

Geçmiş olsun bu arada adam oldu paşa ne mutlu size
Koltuk yıkama mı aman Allahım 🤔kış günü kurur mu canım ben üzerlerini örtüyorum yıkama işi çıkmasın diye kızım 2buçuk yaşında
Ben de açık ya çok bişey yemiyorum aç aç nasıl iş olacak bilmem 😂
Olmadı daha sünnet olacak inşaallah.
Örtü sabit durmuyor bana da hey heyler geliyor 😂 😂 strec koltuk örtüleri var onlarda pahalı almıyor adam.
Bir gün birini öbür gün diğerini yıkıyorum oturacak yer kalsın diye 😂

Sorma saç fırçalayınca çok güzel çıkıyor bir de kıyafetler kışlık ya çok tüy dökülüyor benimki de uyuyor namaz kılıp ben de girişeyim hadi Bismillah ama ben tam işe başlıyorum elimi sürdüğüm an mik uyanıyor
Maraton arkadaşı olsa iyiydi sana canım. Neyse buraya gelirsen yine maratona da çıkarız senle

Nasıl yazacam bilmiyom ki hele söyle. Bide dalga geçmedim kız senle Ayetel Kürsi deyince bende senden korktum
Kız alt alta yaz işte, başına işaret koyman şart değil ya. Alt alta yazmayı biliyon değil mi 🤔

İyi bağrı Ankara hava durumuna baktım hava hep güneşli haffaya kadar :KK73: :KK73: :KK73: yuppiiiii
O saz çalsın ben camları silecem kafaya taktım :KK70::KK70::-)
vallaa mi yaa bende cam silcem kendimi kandiriyodum yagmur falan yagar diye 🙈
neyse yarin bende basliyimmm 😁

Alta nasıl sicriycam
Tövbe tövbe 😂 ciddi soruyorsan fotolu anlatıyorum, dalga geçiyorsan da hıh 😒

Bak foto da en altta ki ol
Screenshot_2020-01-16-15-07-36.webp
işareti var ya sağ alt ona tıkla.

Benimde toplu yaww gerci oglan maymun gibi yapisti birakmiyo..
Gece cok agladi sabah ezaniyla uyudu..7 de tekrar agladi kalktik..dolveni yuzunu sivazlayarak avucumla oyle icirdim..ilac icmiyo kendinide benide mahvediyor..1 cay kasigi bogazindan girdiyse onun etkisiyle kucagimda 9a kadar uyudu..simdikk oglen uykusunu level 4 teyim yine basarisiz oldum..du bidaa denicem belki uyur

Evimde yattigimiz odalar,kiler odasi,banyo wc hep duzenli temiz ancaak asil tvnin oldugu oda ve mutfak karman corman.. mutfak dun aksamdan beri giremiyom oglan mizmizmiz yedi beynimi 😭😭😭 iyilesene kadar idare edecez artik
Allah yardimcin olsun yaa 😔

Back
X