En büyük hayalim bahceli evim olsun. İnşallah nasip olur inşallahhhhhİyi geceler kızlar...
Bugün eşimle amcasına gittik bikaç iş vardı eşim yaptı bizde kızla oturduk.Farklı oldu malum bende pek çıkmayanlardanım.
Kek yapmıştım kakaolu, fındıklı fırından çıkardım kekimi de alıp hazırlandım çıktık evden.
Bal kabağı arıyordum eşimin yengesi bi tane bal kabağı verdiAllah tan başka bir şey istesem olacakmış.Ev müstakil villa ne güzel maşallah böyle evlerin tadı bi başka oluyor.Bahçeden tere, acı biber, mısır unu katmışlar sağolsunlar.
Amin.En büyük hayalim bahceli evim olsun. İnşallah nasip olur inşallahhhhh
Yaa
Burun kenarlarımı anlatmamayım siz anlarsınız bu sefer çok fena yakalandım.Türkiyedeki salgın beni nasıl buldu ben evde kendi başıma oturmuşkenboğazım burnum başım kulaklarımm iptall dikkat edin çokça ara ara selam veririm toparlanmam biraz zaman alır gibi
Tavuk suyuna çorba yap kuzum bol c vitamini sürekli sıvı ne varsa ıhlamur kekik çayı hibukus içemiyorsan içine elma portakal limon at öyle demle
Burun kenarlarımı anlatmamayım siz anlarsınız bu sefer çok fena yakalandım.Türkiyedeki salgın beni nasıl buldu ben evde kendi başıma oturmuşkenboğazım burnum başım kulaklarımm iptall dikkat edin çokça ara ara selam veririm toparlanmam biraz zaman alır gibi
Sağol lorammmYaaçabuk toparlan inşallah Allah şifa versin vitamine dikkat et canım
Ss aldımm efserişkomm çok teşekkür ederiimmmTavuk suyuna çorba yap kuzum bol c vitamini sürekli sıvı ne varsa ıhlamur kekik çayı hibukus içemiyorsan içine elma portakal limon at öyle demle
Çok geçmiş olsun inşallah çabuk toparlarsın
Gecmis olsun canim
İyiye gidiyor inşallah efserim. Beyine sızan kani düzene koymuslar. Vucutsal tepkileri kontrol edilicek bugün sabah başka doktor girmiş. Birazdan mr a giricek inşallah bişey çıkmaz servise çıkarırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?