Düzenli Evimiz & Hayatımız

En büyük hayalim bahceli evim olsun. İnşallah nasip olur inşallahhhhh

En büyük hayalim bahceli evim olsun. İnşallah nasip olur inşallahhhhh
Amin. Arkadaşım İnşaAllah nasip olur çocuklarınla huzurla oturursunuz.Bende isterim valla müstakil evin sıcaklığı bambaşka.
Önemli olan ebedi mutluluk Rabb'im cennetinden de bi köşk nasip etsin inş.
Bende eşime bugün bi müstakil evimiz olsun isterim dediğimde Allah bize cenneti nasip etsin dedi yeter hiç dünyalıkta gözü yok beni de kendine benzetti sağolsun.

Burun kenarlarımı anlatmamayım siz anlarsınız bu sefer çok fena yakalandım.Türkiyedeki salgın beni nasıl buldu ben evde kendi başıma oturmuşken boğazım burnum başım kulaklarımm iptall dikkat edin çokça ara ara selam veririm toparlanmam biraz zaman alır gibi

Yaa çabuk toparlan inşallah Allah şifa versin vitamine dikkat et canım

Tavuk suyuna çorba yap kuzum bol c vitamini sürekli sıvı ne varsa ıhlamur kekik çayı hibukus içemiyorsan içine elma portakal limon at öyle demle
Çok geçmiş olsun inşallah çabuk toparlarsın

Yaa çabuk toparlan inşallah Allah şifa versin vitamine dikkat et canım
Sağol lorammm
Tavuk suyuna çorba yap kuzum bol c vitamini sürekli sıvı ne varsa ıhlamur kekik çayı hibukus içemiyorsan içine elma portakal limon at öyle demle
Çok geçmiş olsun inşallah çabuk toparlarsın
Ss aldımm efserişkomm çok teşekkür ederiimmm

Günaydin kizlar
Dün erken uyumusum valla yazamadim.iyi oldu dinlenmisim
Dün buzdolabindaki hamurlari çikardim ilk is
Biberli ekmek
Çörek ve poagaca yaptim.tonlarca tepsi kap kacak yıkadim. Dahada bi sure yapmicam hamurisi kolum boynum agridi ya.buzlukta bayagi oldu zaten beslenmeye bi sure götürür.
Tamda dün aksam yapmicam diye düsunürken veli grubundan msj geldi .cuma yerli mali haftasi yapilacakmis .kurabiye yapicam.
Yok anacim hamur isi benim alnimda yazılı
Dün ön balkonu yıkadim
Evi süpurdüm
Yatak ve ortalik toplandi.evde degildim camasirlarim islanmisti balkonda onlari bi daha serdim kuruttum
Surekli mutfak toplandi
Banyonun dus teknesini yikadim
Pazara gittim geldim
Neyseki canim annem yemek vermisti.yanina yesillik domates tursu yedik cok sükur.
Esim evde bu hafta pek dip kose giremem.
Zaten günluk is ve yemeklerden giremiyorum
Bakalim bugun ne yaparsam yazarım
Hepiniz öpüldünuz

Gecmis olsun canim
Tez vakitte iyilesirsin insallah

Günaydın herkese

Huzurlu, sağlıklı, bereketli bir gün olsun, hastalara şifa olsun rahmet var bugün yağmur yağıyor

Sabah rutinim tamam, işe geldim dün çıldırttılar beni bugün sakin sakin çalışmaya karar verdim :))

Dün akşam çok iş yapmadım, sofra kur kaldır, mutfak topla , makina çalıştır o kadar, bu sabahta yatakları topladım, evi havalandırdım, kızımın mama tabaklarını yıkayıp doldurdum, yağmur keyfi yaptım, öpüyorum hepiniziiii

Aktif Lora işlere güçlere daldık
Baban şimdi nasıl kuzum ?
İyiye gidiyor inşallah efserim. Beyine sızan kani düzene koymuslar. Vucutsal tepkileri kontrol edilicek bugün sabah başka doktor girmiş. Birazdan mr a giricek inşallah bişey çıkmaz servise çıkarırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…