Çok şükür olsunİyiye gidiyor inşallah efserim. Beyine sızan kani düzene koymuslar. Vucutsal tepkileri kontrol edilicek bugün sabah başka doktor girmiş. Birazdan mr a giricek inşallah bişey çıkmaz servise çıkarırlar
Geçmiş olsun
Burun kenarlarımı anlatmamayım siz anlarsınız bu sefer çok fena yakalandım.Türkiyedeki salgın beni nasıl buldu ben evde kendi başıma oturmuşkenboğazım burnum başım kulaklarımm iptall dikkat edin çokça ara ara selam veririm toparlanmam biraz zaman alır gibi
Güzel haberler alırsınız inşallahİyiye gidiyor inşallah efserim. Beyine sızan kani düzene koymuslar. Vucutsal tepkileri kontrol edilicek bugün sabah başka doktor girmiş. Birazdan mr a giricek inşallah bişey çıkmaz servise çıkarırlar
Bende evi topladım geri uyumuşum komşu ihlamura çağırdı oraya gideceğimAkşam evde değildim gelince bi bakim yazim dedim anca işteEfser İn yaptıklarını okuyabilmişim sayfalarca içim geçmiş
Kış gelince kahveden ıhlamura geçiş yapıldı anlaşılan.Bende evi topladım geri uyumuşum komşu ihlamura çağırdı oraya gideceğim
Kolay gelsin JesHaldur huldur koli yapiyoruz pazar günü ya da cumartesi tasinacagiz sanirim canlar
Daha yeni görüştüm insanlarla demedin tabiBende evi topladım geri uyumuşum komşu ihlamura çağırdı oraya gideceğim
Allah kolaylık versin Jes bir avazda taşın inşHaldur huldur koli yapiyoruz pazar günü ya da cumartesi tasinacagiz sanirim canlar
Tiniminim geçmiş olsun
Burun kenarlarımı anlatmamayım siz anlarsınız bu sefer çok fena yakalandım.Türkiyedeki salgın beni nasıl buldu ben evde kendi başıma oturmuşkenboğazım burnum başım kulaklarımm iptall dikkat edin çokça ara ara selam veririm toparlanmam biraz zaman alır gibi
Geçmiş olsun canim bol bol dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?