Dangalak demiş
Aaa kaynanamBenim kayınvaldem
Bizim kaynanaların gen dizilimine mi baksakAaa kaynanam
Her ikisi de ağlıyor15 aralık ödevi
Ayakkabılık, portmanto silmek düzenlemek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
fridabaci
74FRIDA
Jou
Oriana
Minik Duduklu Tencere
Sen yanında hiçbir yemek için sevmediğini belli etme ve annengil gibi asla yapma ipin ucu kaçtı mı zor daha tutması. Açlıktan ölmüyorlar ölsem ben ölürdüm iştahsız bir çocuktum ama çok hareketliydim yinede.Eşim de her şeyi yer inşallah ona çeker bana çekmezannem falan aaa aç kaldı şunu yapalım diye diye yeğenim yemek yemiyor mesela 3 4 şey ancak. Bende yemezse başka bir şey vermeyi düşünmüyorum inşallah yapabilirim bunu
İlaç sıkıntısı haberi doğru o zaman. Yine neyin peşindeler kim bilir yeni salgın vs diye insanları korkutuyorlar dönüyor yine bir şeyler.Yok çiçeğim yaptırmadım. Nazal spreyi bile bulamadım stokta yok bir ilaç buldum antibiyotik filan değil 25 dolarzaten antibiyotik bulsan da alamazsın reçetesiz kendi kendime bitki çayları pastille ayaklanmaya çalıştım sivitim.
Sağlık ve huzur varsa başka her şey halloluyor. Bende kendini her konuda çok paralarım ölçerim tartarım mükemmel olsun diye kafamı parlatırım. Sonuç geçmeyen baş ve boyun ağrıları. Her iş yoluna giriyorda kendimize ettiğimizle kalıyoruz.Valla negom haklisin yavrum da evde bur anda aktiflik olumca oda adapte olmaya calisiyor ne yapsin. Allah büyük herseyin ustesinden geldim bu da su gibi gecip gidecek inşallah
Ben ve kaytarmak çok ütopikNegommmValla ya biz zaten beraberiz ki sadece ben islere yogunlasmisken sizi kaytariyor sayar akşam da totonuzu keserim
Benimde var atmıştım bir hatırladın mı yeğenim aynı benim küçüklüğüm kolaj yapmıştıkBenim de çocukluk resmim var patikli
İşte ne kadınlar var hey yavrum heyAktif Lora işlerini bitirip film izlemişsin kardeşim yazdım bi yere bunu
Vardı tabii40 evvel Renkli foto vardıda bizimi çekmediler
Bende çok zayıf kara kuru çirkin ördek yavrusuymuşumÇok güzel beklerken zayıf cılız bir şey doğmuşum
Zayıf vırgusunu gördün
HoşbuldumHoşgeldinNego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?