- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Keşkem daha önce yazaydın tüm gün ateş ile uğraştık denerdim.Ayağının altına limon sür cano ateşi düşürüyor gribe de iyi geliyor
Benim annem çok titizdir.Ablam daha da titiz birisiydi ama kız kardeşim level atladı resmen herşeyi ayırıyorBende ev gezerken 30 eve gittiysem birkaci normal temizdi.
O zaman kendi kendime dedim ben ne kadar temizmisim.artik ne kadar belli ettiysem emlakci bayan,sen ne kadar titizsin belli dedi.
Ama gerçekten.
Hatta 2 kucuk cocuklu bi ev vardi o guzelim deniz manzarali evi ne hale getirmişlerdi.
Cocuklara cok üzüldüm o zaman.
O kadari fazla olur canim ya.ben uc noktalarda titizlendiysem hemen kendimi dizginliyorum.yoksa temizliğin sonu yok.Benim annem çok titizdir.Ablam daha da titiz birisiydi ama kız kardeşim level atladı resmen herşeyi ayırıyor
Çamaşırlarını ayrı biriktirir kirli sepetinde ayrı yıkar asar.Hatta bugün fark ettim sıvı sabununu dahi ayırmış
Evdeki bekar erkek kardeşi beğenmiyor yeteri kadar hijyenik bulmuyor.
En küçük seni sanıyordum hepEn güççük kim kii ben 29 um
Bence de belli başlı mikroplara maruz kalmanın vücudun bağışıklığını yükseltiyor ben öyle biliyorum.O kadari fazla olur canim ya.ben uc noktalarda titizlendiysem hemen kendimi dizginliyorum.yoksa temizliğin sonu yok.
Bazen banyoyu dipkose camasir suyuyla yıkasamda bana mikroplu gibi geliyor. Hemen kendimi telkin ediyirum.sacmalama temizleyen herkesin banyosu boyle diyorum. Insallah kardesinde kendini dizginler.
bi krem var bonus atayom sana da ismini ayni gun icinde kurutuyor cok saglam biseyDudağımın tam ortasında uçuk çıktı yine neden bu kadar ağrı yapıyor ya kopmle ağzım sızlıyor
hey gidi heyyy kk ya geldigim zaman herkes benden buyuktuEn güççük kim kii ben 29 um
bak ben bu konuda cok rahatim bir komsum var cocuklar gunes yuzu gormedi ..benim cocuklar cok iyi anlasiyor onlarlaBence de belli başlı mikroplara maruz kalmanın vücudun bağışıklığını yükseltiyor ben öyle biliyorum.
Çocuklarım için titizlensemde bazen biraz serbestçe olmaları iyidir diyorum.
Çünkü bizler o kadar dikkat ederken sokakta yalın ayak yada çorapsız ceketsiz çocukları görüyorum daha sağlıklılar hastalanmıyolar çabucak.
Ben bizimkinin azaltacağını sanmıyorum farkında değil gel de anlat kabullenmez çünkü.Abarttığını da düşünmez o haklı her daimKoç burcu bebekliğinden bilirim evin en baskın karakteridir.,
Yazdırmadan alim dedim geçen gün asiviral 50 küsür dedi sonra alırım dedim kaldı öyle.bi krem var bonus atayom sana da ismini ayni gun icinde kurutuyor cok saglam bisey
Yazdırmadan alim dedim geçen gün asiviral 50 küsür dedi sonra alırım dedim kaldı öyle.
Zaten başka ilaçlara para veriyorum bi de ona vermek istemedim yoksa bulunuyodu benim hep
Hah bi de bunu çok duydum bu sefer ondan alim sağol minikimEki Görüntüle 3177162
esimde bunu cok oluyor alali rengi cikolata gibi gecen sivilce kurutmak icin surdum esim diyor dudaginin kenarinda cikolata kalmis
obenim sivilcemdi siz cikolata sandiniz
Hele senin aklında kalışımı seveyimBak şimdi nego benden 2 yaş büyük efser de negodan 2 yaş büyük işşallah doğrudur.
Lora gölge her türlü bizden küçük
İçime işlemişHele senin aklında kalışımı seveyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?