- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Bugüne özel mi toplandinizBen geldim diye mi şaşırdınız
Ayyyy kahkaha attımKrize girdiim yaa sabah sabah. Süpürgenin taktiği sarki söylüyorum ben geldim diye mi kasıldıniz diyorum kocamda diyo ki yok ya telefon kastı diye cevap veriyor dhhdjdk
Maşallah. İlkokulda Çanakkale türküsünü söylemiştik söylerken ağlamıştım İstiklal marşını söylerkende ağlardım hisli uşakmışım
Tüylerim tiken tiken oldu
hersey beklenir ondanJES Efserin kılığına mı girdin doğru söyle
Gözlerim arıyor seniBeni demiyorsun değil mibaşka yaramazlara diyorsun
topraktan benim o cicrgi cikaramadim ama bugun maya döktüm dibine bakalem ne olacakBu kalonçe fedtschenkoi daha önce atmıştım çiçek sapı çıkarmıştı baya uzadı boyları salkım gibi ters duruyor çiçek kapsülleri çıkmış ilk kez şahit oluyorum bende bilinen kalonçeler gibi değil
gecmis olsun dutumSağol bonusum . Bu sene hastalıkla başladı hastalıkla decam ediyo
Nego hiç sevmez öyle hallerivardir benim oyle hallerim
ben her yere ucu ucuna yetisiyorum bu halde bileNego hiç sevmez öyle halleri
Kalonşo çiçeklenme dönemi başladıBu kalonçe fedtschenkoi daha önce atmıştım çiçek sapı çıkarmıştı baya uzadı boyları salkım gibi ters duruyor çiçek kapsülleri çıkmış ilk kez şahit oluyorum bende bilinen kalonçeler gibi değil
Günaysın hayırlı cumalar. Çocuklar çok hasta yine . Elimde buhar makinesi bi ona dayıyom bi ona
Çok geçmiş olsun.İşin kötüsü herif de hasta oldu o da çocuktan beter
Telefonu az kullanırsan yetişirsinben her yere ucu ucuna yetisiyorum bu halde bile
Geçen bahardan olan var o baya yaprağa verdi kendini yazın sonundan beri yeşil.Kalonşo çiçeklenme dönemi başladı
Sağol beybigecmis olsun dutum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?