- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Yemiş kadar oldum hepinize afiyetler olsunBugün baya olayy var demekkiigel beraber olsunn
Sağol canım benimYemiş kadar oldum hepinize afiyetler olsun
Nasil oldunuz yavruş, her sey yolundami
Bebeğin çok uyku sorunu yok ama ben uyuyamıyorum çünkü 2 saatte 1 uyanıp beslemen gerekiyorŞimdi aklımdan geçtin inanki dedim ki gelemiyor fazla. bebek uyumuyor sanırım
Nasılsınız oğlusun nasıl alıştınız mı
Aminn askom cok sagolAllah kavuştursun
Aralikli uykuda insani daha cok yorar anlıyorum seni, allah yardımcın olsun canim. Bebis buyudukce kolaylasir eminimBebeğin çok uyku sorunu yok ama ben uyuyamıyorum çünkü 2 saatte 1 uyanıp beslemen gerekiyor
Eki Görüntüle 3178513
Günlerden pazarsa herkes evdeyse kahvaltı geç saate kaldıysa tabi ki menemen sofraların olmazsa olmazı olur.
Herkese günaydın
Kk bugün menemen koktu oh mis.
Yaaa adanalim sıkma canını çıkar buzluktan az bir kiyma aksama mantı yapalım. Valla bir aksilik olmazsa bugün aksama mantı yapicam baya istekliyim bakalım geri kacmazsa istekBu sabah çok acıktım yaa biri kete diyo biri sarma ardından menemen
Gözümde canlandı cok güldüm alem kadın seniKeteyi menemene banarken bi yandan sarma sokuşturcan ağzına
Mutlu pazarlarGünaydınnnnEki Görüntüle 3178504
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
i p e k
Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@Sidraa
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@D U T
ATTRAENTE
@fridabaci
@74FRIDA
Jou
@Oriana
@Tenceresiz kaldim anne
@Tubismavis
BBende mantı yapmayı düşünüyordumYaaa adanalim sıkma canını çıkar buzluktan az bir kiyma aksama mantı yapalım. Valla bir aksilik olmazsa bugün aksama mantı yapicam baya istekliyim bakalım geri kacmazsa istek
Manti arkadaşı da bulduğuma göreBBende mantı yapmayı düşünüyordum
Evet doğuruyorum bugün maydonoz yok evde koymayacağım tuz karabiber toz biber de koyuyorum iç harcaManti arkadaşı da bulduğuma göre
Anlat bakim tüm mantı sırlarını.
Sen hamurunu nasıl yapıyorsun ve etin içine maydanoz ve soğan doğrar mısın
Kk bugün menemen koktu oh mis.
Nevresteye desek de bir gün menemen yarışması yapsa binbir çeşidi var 4 malzemeli de olsa
Ütü yoksa muafsınÜtüm yok negom başka needeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?