- 1 Aralık 2021
- 14.936
- 54.444
- 548
- 35
Biberonu istemiyor demek ki canımBenim kız mama içmiyor diyordum ya neyse bu 2 3 gün olup geçiyordu düzeliyordu. Bu sefer 3 günü geçti üst diş çıktı çıkacak sanırım çıkmadığı için. Ama 24 saati bulan açlık söz konusu mama asla içmiyor biberon girdiği anda ağzına dilini damağa götürüyor.. Ama ek gıdayı alıyor iştahsızlık olsa onu almaz diye düşünüyorum. Dün 6 da 70 cc içmişti 24 saat oldu hiç içmedi içmiyordu kaşıkla verdim mamayı 70 cc içti yine. Bu biberon reddi mi mama reddi mi tecrübeli anneler böyle bir şey duydunuz mu
Diş olayı 3 gün sürüyor geri düzeliyordu. Üst dişi çıkıyor o geç mi çıkar ondan mı uzadı ki diyorum bendeBiberonu istemiyor demek ki canım
Marka değişimi yaptın mı mama da?Diş olayı 3 gün sürüyor geri düzeliyordu. Üst dişi çıkıyor o geç mi çıkar ondan mı uzadı ki diyorum bende
Kaşıkla veriyorum mamayı 70 cc falan ancak içiyor. Mamayı komple istemiyor heralde
Evet yaptım hiç çekmiyor ki mamayı dilini damağa koyuyor ya da diliyle direkt itiyorMarka değişimi yaptın mı mama da?
Benimkinde sıkıntı yok kesiyor bazıları kesmiyor alırken orta kısımları aşağıda olanı seçmek lazımEline sağlık canım afiyetle yiyin inşallahNane Limon Kabugu
Ben şu mantı merdanesi ile kesemiyorum iz gibi yapıyor kesmiyor ben mi yanlış kullanıyorum bilmiyorum
Dediğin gibi olabilir canım zaten epey oldu kullanmıyorum çocuklardan sonra kalıpla yaptım bi iki kereBenimkinde sıkıntı yok kesiyor bazıları kesmiyor alırken orta kısımları aşağıda olanı seçmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?