Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sağol canım, sorma burada da öyle ,birde hemen düzelmiyor .Allah beterinden korusun diyelim
benim hala gecmedi oksuruygum mesela .
oyle yankili oksuruyorum ki bazen :/

sanirim cigerleri mahvediyor bu seferki grio

Efresim regl olacağın için de o kadar ağrımış olabilir. Benim de öyle olur reglden önce veya reglken tutar migren öyle bir türü varmış. Şimdi nasıl oldun daha iyi misin
Allahtan ağrı çok uzatmadı bunu takip edeyim benim ağrıma tam miğrende diyemiyorum beni öyle yataklara düşürecek yada acillik olacak bir durumum yok çok şükür.
Kime bahsetsem tek taraflı diye hemen migren diyor genelde doğumlardan sonra, kaslarımı sıktığım sitresli zamanlar, birde baharda ağırır onuda hafif bir ağrı kesiciyle geciyor uzatmıyor
Migren olsa ataklar atlatmam lazım.

Hafif bir türdür belki çünkü onun da çeşitleri var. Bana dr koydu migren tanısını ama çok şükür şimdiye kadar acillik olmadım. Ağrı kesicilerle atlatıyorum
Benimde öyle olur
Hamilelik çok iyiydi bu yönden regl olmadığım için baş ağrısı da olmuyordu

Belkide çok uzatmadığı için dr gitip tanı koydurmadım açıkcası.
Ablam olur kusmaktan içi dışına çıkardı
Onu görünce ben benimkine ağrı demiyorum artık

Günaydın canlar

Yeni haftamız çok güzel olsun inşallah, dün dinlendim şükürler olsun, bu sabah boynumda daha iyi toparlandık bismillah dedik

Kahvaltılar hazırlandı, mutfak toplandı
Kum temizlendi, çöpler çıkarıldı
Salon toplandı
Klozetler ve lavabolar fırçalandı
Geri dönüşüm atıldı

Yatakları toplamadım, çiçeğim uyuyordu kıyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…