- 8 Nisan 2017
- 57.307
- 308.076
- 698
gecmis olsun ..dun kardesimi yemege aldim inan nasil berbat oksuruyorO da grip oldu kızlardan sonra
Sağol canım, sorma burada da öyle ,birde hemen düzelmiyor .Allah beterinden korusun diyelimgecmis olsun ..dun kardesimi yemege aldim inan nasil berbat oksuruyorherkes hasta ya
benim hala gecmedi oksuruygum mesela .Sağol canım, sorma burada da öyle ,birde hemen düzelmiyor .Allah beterinden korusun diyelim
Biseyler yesem asıl o zaman doğacak güneşimGünaydın doğdu mu güneşiniz?
Hayırlı huzurlu bir hafta olsun
Hani benim donu diktinmidunden cok yorgunum aaaa
Allahtan ağrı çok uzatmadıEfresim regl olacağın için de o kadar ağrımış olabilir. Benim de öyle olur reglden önce veya reglken tutar migren öyle bir türü varmış. Şimdi nasıl oldun daha iyi misin
Allah kolaylık versinGünaydın ,amin
Kızları bugün okula gönderiyorum artık ama eşim hala evde bakalım onu ne zaman taburcu edeceğiz
Şuan da kahve içiyorum birqz kendime gelmem lazım
Benimde öyle olurEfresim regl olacağın için de o kadar ağrımış olabilir. Benim de öyle olur reglden önce veya reglken tutar migren öyle bir türü varmış. Şimdi nasıl oldun daha iyi misin
Amin,Sağol negomAllah kolaylık versin
Hafif bir türdür belki çünkü onun da çeşitleri var. Bana dr koydu migren tanısını ama çok şükür şimdiye kadar acillik olmadım. Ağrı kesicilerle atlatıyorumAllahtan ağrı çok uzatmadıbunu takip edeyim benim ağrıma tam miğrende diyemiyorum beni öyle yataklara düşürecek yada acillik olacak bir durumum yok çok şükür.
Kime bahsetsem tek taraflı diye hemen migren diyor genelde doğumlardan sonra, kaslarımı sıktığım sitresli zamanlar, birde baharda ağırır onuda hafif bir ağrı kesiciyle geciyor uzatmıyor
Migren olsa ataklar atlatmam lazım.
Hamilelik çok iyiydi bu yöndenBenimde öyle olur
Belkide çok uzatmadığı için dr gitip tanı koydurmadım açıkcası.Hafif bir türdür belki çünkü onun da çeşitleri var. Bana dr koydu migren tanısını ama çok şükür şimdiye kadar acillik olmadım. Ağrı kesicilerle atlatıyorum
Hamilelik çok iyiydi bu yöndenregl olmadığım için baş ağrısı da olmuyordu
Günaydın canlar
Yeni haftamız çok güzel olsun inşallah, dün dinlendim şükürler olsun, bu sabah boynumda daha iyi toparlandık bismillah dedik
Kahvaltılar hazırlandı, mutfak toplandı
Kum temizlendi, çöpler çıkarıldı
Salon toplandı
Klozetler ve lavabolar fırçalandı
Geri dönüşüm atıldı
Yatakları toplamadım, çiçeğim uyuyordu kıyamadımEki Görüntüle 3178772
Tabii hoş geldin
Et yemiyorsa niye yaptın işkence olsun diye miEvett eve geldim et yemeyen kuzene tavuk çözdürdum kizarttim
Havuç tarator yaptım
Turşu koydum
Herseyim hazır misafirimi bekliyorm
Yooo diyorumGel kuzum gel bebişlilere kolaylık da var..niye iş yapmadın demiyorNego başgan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?