- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Ben de bugün yağar yarın yağar derken üç gündür çok güzel güneş var yaBuraya kar soğuğu düştü inşaAllah yağacak umuyorum
Teşekkür ederimTabii hoş geldin
Bana hiç bir şey demedin niye ?hep çalışıyom ondan mı kiYooo diyorum
Ben bugün yarışma yemeğini yapicamDiyorum diyorum merak etme o iş bende
dikecegim makinam bir gelsin kursta dikmeye utaniyorumHani benim donu diktinmi
İyi öğlenler burası hala güneşli
Nerdesiniz yav siz, ben dogalgazi kokledimBurasi da cok sıcak.balkon yikarken ter icinde
Kaldim
Hojgeldin jesikomBen geldim
O kadar sexili olcak yaniiidikecegim makinam bir gelsin kursta dikmeye utaniyorum
Sen doğudan gittin doğuya bahar geldiNerdesiniz yav siz, ben dogalgazi kokledim
Allah kolaylık versin canımCanlar evi dun tasidik şükür, yerlesme asamasindayiz lakin acele etmedik her gun bir oda hallediyoruz. Malum bebem de olunca ona da zaman ayirmamiz lazim.
Esim koli aciyor kaba taslak koyuyor ben detaylari hallediyorum. Öyle is böldük. Bu sürecte en cok keske şu cocuga yanimizda olan biri olsaydi da baksaydi dedik. Oda sagolsun hic durmuyor surekli huysuzyeni ev yeni hayat hissediyor sipam demek ki
Evi temizlemeye gelen kadin maalesef sadece duvar silmiş gitmiş, aradi birde başkası gelse oda aynisini yapardi diyor. Herşeyi dip köşe siliyoruz yine. Birşey demiyorum allaha havale ediyorum.
Nakliye de maalesef zarar vermis esyalara oda karşılamıyor olur oyle seyler deyip geciyor. Onlari da bugun emniyete gidip ne yapabilirim bakacagim
Kisacasi iyiyiz be canlar şükür saglikliyiz ya gerisi bir sekilde halloluyor.dün evde ilk yemegimizi yaptim. Makarna yedik
Şansına jesim umarım sağlık mutlulukla oturursubuz canım Allah yardımcin olsunCanlar evi dun tasidik şükür, yerlesme asamasindayiz lakin acele etmedik her gun bir oda hallediyoruz. Malum bebem de olunca ona da zaman ayirmamiz lazim.
Esim koli aciyor kaba taslak koyuyor ben detaylari hallediyorum. Öyle is böldük. Bu sürecte en cok keske şu cocuga yanimizda olan biri olsaydi da baksaydi dedik. Oda sagolsun hic durmuyor surekli huysuzyeni ev yeni hayat hissediyor sipam demek ki
Evi temizlemeye gelen kadin maalesef sadece duvar silmiş gitmiş, aradi birde başkası gelse oda aynisini yapardi diyor. Herşeyi dip köşe siliyoruz yine. Birşey demiyorum allaha havale ediyorum.
Nakliye de maalesef zarar vermis esyalara oda karşılamıyor olur oyle seyler deyip geciyor. Onlari da bugun emniyete gidip ne yapabilirim bakacagim
Kisacasi iyiyiz be canlar şükür saglikliyiz ya gerisi bir sekilde halloluyor.dün evde ilk yemegimizi yaptim. Makarna yedik
Allah razi olsun zupurgemAllah kolaylık versin canım
Sagolasin tubisimŞansına jesim umarım sağlık mutlulukla oturursubuz canım Allah yardımcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?