Benimde epeydir tutulan yerdeki ağrı geçmiyor sanırım düzleşme de var.Boynum tutuldu, insanın hem reflüsü hem de niriti olunca acayip acayip şekillerde yatıyor maalesef, sonra tutuluyorum böyle :))) sinirimden gülüyorum tonla işim var kolumu oynatınca boynum acıyor evrakları ağır çekimde işliyorum :))
Taze çay buyur gel tost yapayım sana beyaz peynirliuyumus kalmisim bugun
merdiven silen abla kapiyi calinca uyandim hic bi is yapmadim kahvalti bile yapmadim
Bende şu an o dusuncedeym zaten nego relax vaziyetteyimCan sağlığı olsun çok abartılıyor artık bu kilo konuları. Eskiden bende takardım şimdi hiç umrumda değil. Beni mutsuz edecek her şeye hayır. Kimsenin kilo kriterlerine dayatmalarına uymak zorunda değiliz.
Bi daha atar mısın efserim paylaşayım bende0 -6 yaş grubu olan anneler bir el kadırsın
Bu mesaji alıtılasın
Anketi doldurmayanlar
Daha 130 kadık684 kişiye ulaşması lazım
Ahahahah tam senin bi önceki mesajına nazar boncuğu bıraktım ne yapsam ki dedim geri kendi kendimeAynen.bide ben masallah butonundaki nazar boncugunu sevmiyorum.o yuzden onu hic kullanmiyorum.oldum olasi o boncuktan nefret ederim.
Diyet konusunda çok başarısızm en başarısız kişiyim valla
Yüzyüze diyetisyen online vs hepsini deneidm olmuyor
En son olmuştu 2. Sene önce babam hastalanmadan. Babam çok istiyor diye teşvikle yapıyordum baya düşmüştüm ne zaman covd oldu ölüm dosegine düştü o zaman bende bittimbı daha da öyle motive olamadım hırslı olamadım ne yazik ki babam gittikten sonra da babam için çabaladım ama olmadı böle devamke
Link kk koymak yasak ama özelde atabilirsin canımBi daha atar mısın efserim paylaşayım bende
Etrafimdakiler artık alıştı kuzum kimse bişi demiyor artıkNegonun alıntısında gördüm en başarısız deme ben varken.
Bunu öyle bir yere getirmiştim ki KK da kalma amacım bu gibiydi.
Bir sürü insana bu durumumla ilgili yorum yapma hakkı verdim yeri geldi utandım üzüldüm dediklerinden.
Şimdi çok pişmanım onların çirkin ağızlarına ukalalıklarına kendimi bıraktığım için.
Nasıl bir zayıflıksa işte benimki ruhen bunu göremedim. Sonradan anladım.
Sende üzme kendini kimseye bu hakkı verme.
İyi hissedince yaparsın inşallah.
Ölüm geçti hayatımızdan birçok şey anlamını yitirdi çok normal odaklanamayışın.
7-11 olsaydı yapardım0 -6 yaş grubu olan anneler bir el kadırsın
Bu mesaji alıtılasın
Anketi doldurmayanlar
Daha 130 kadık684 kişiye ulaşması lazım
Gergedan bonus mu diyeyim yani
Püfff çok kokutur çemen evi tuvaletiBenim kv yer yatar ama kilo almıyor 12 de bile ekmeğe biber koyup yer acı seviyor ondan galiba birde çok cemen yer
Senin mi yok üstüme iyilik sağlıkAllah ferahlik versinkk ile ilgili de bilgim yok bu ara
Benimkiler her daim kaplan gibilerEvi sildim süpürdüm... bugün işim erken bitti çünkü eşim bıraktı çocukları okula babaları geldi diye kuzu gibiler ....kar yağdı sabaha kadar ama şimdi güneşli bir hava var ..
İmkan varsa iğne yaptır kas gevşetici.Boynum tutuldu, insanın hem reflüsü hem de niriti olunca acayip acayip şekillerde yatıyor maalesef, sonra tutuluyorum böyle :))) sinirimden gülüyorum tonla işim var kolumu oynatınca boynum acıyor evrakları ağır çekimde işliyorum :))
beni de ayni durumdayken uyandirmistin bonusumNegonun alıntısında gördüm en başarısız deme ben varken.
Bunu öyle bir yere getirmiştim ki KK da kalma amacım bu gibiydi.
Bir sürü insana bu durumumla ilgili yorum yapma hakkı verdim yeri geldi utandım üzüldüm dediklerinden.
Şimdi çok pişmanım onların çirkin ağızlarına ukalalıklarına kendimi bıraktığım için.
Nasıl bir zayıflıksa işte benimki ruhen bunu göremedim. Sonradan anladım.
Sende üzme kendini kimseye bu hakkı verme.
İyi hissedince yaparsın inşallah.
Ölüm geçti hayatımızdan birçok şey anlamını yitirdi çok normal odaklanamayışın.
Seni sesleyip uyumamışımdır inşbeni de ayni durumdayken uyandirmistin bonusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?