Nazar boncuğu simgesini nazardan koruyor düşüncesiyle kullanmıyorum boncuk seviyorum benAhahahah tam senin bi önceki mesajına nazar boncuğu bıraktım ne yapsam ki dedim geri kendi kendime
Sağol minik vefalı arkadaşsın ❤
hayir sensin vefali
son gonderilen uyeler ise ondan haberim var baska mevzu ise bilmiyorumSenin mi yok üstüme iyilik sağlık
evimde bir tane bile nazar boncugu yok esim yuzundenNazar boncuğu simgesini nazardan koruyor düşüncesiyle kullanmıyorum boncuk seviyorum ben
Hayırdır linkle ilgili uyarı mı geldi?Güme gidersem hayır için gidecem
harika olurdu keske yakin olsakTaze çay buyur gel tost yapayım sana beyaz peynirli
Yok evde kullanmıyorum ama onun rengini şeklini seviyorum.evimde bir tane bile nazar boncugu yok esim yuzundenbiri hediye getirsr cicek getirsr hemen koparip atiyor uzerinden bende onun gucunr inandigim icin degilde masallah babinda kullaniyorim
son gonderilen uyeler ise ondan haberim var baska mevzu ise bilmiyorum
bende de buyukce falan yok da hani magnetlerin uzerine yapistiyorlar ya en ufak mavi boncuk birakmiyor benim kiYok evde kullanmıyorum ama onun rengini şeklini seviyorum.
Yok gümrük memurları soruna el atıyorHayırdır linkle ilgili uyarı mı geldi?
Okula salmazdım seniharika olurdu keske yakin olsak
Böyle daha minnoşsun okulda biraz şey oluyosun eee gerginnedenbugun gitmedim zaten kiz hasta
Yasak demek ki. Kim görüp haber vermiş hemenYok gümrük memurları soruna el atıyor
geriyorlarBöyle daha minnoşsun okulda biraz şey oluyosun eee gergin
Daha dün geldi babaları bi kaç gün sonra eski hallerini alırlarBenimkiler her daim kaplan gibiler
Ben hep atıyorum link valla cayır cayırYasak demek ki. Kim görüp haber vermiş hemen
Benim oğlanın küçükken dediği gibi tapik ediliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?