- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
Onlara da değişiklik oldu dimiÇocuklar babaannede yatacak ben yatamam dedim elektrik sobasıyla evimdeyim
Mahrumiyet üstüne mahrumiyet yaşıyorum
Canlarına minnet zaten bıraksam 24 saat kalırlarOnlara da değişiklik oldu dimi
Yok ya sobam var oda soğuk olmaz bakalım
Sana da geçmiş olsun NegocumOlabilir üşütüyor da olabilirim yanma ağrı hepsi karışık
Yaa çok tatlısınızAaa öyle deme Vera
Tüm gün yan gelip yatsan da işe yaramamış hissetme
Varlığın yeter.
Varlığımız yeter ayol, kadınız biz.
Geçmiş olsun, iki üç tane yemekle zehirleneceğinizi sanmam.Kızlar birşey sorcam,
Eşim dün cips alıp getirmişti normalde son tüketim tarihine bakmadan almaz. Bende buna güvenerek tarihine bakmadan Aldığı cipsten yedim. 2,3 tane yedikten sonra tadında farklılık hissettim. Son tüketim tarihine bakınca 3.5 ay geçtiğini gördüm. Şu an midem de bi tuhaflık var acaba doktora gitsem mi yoksa psikolojik olarak mı böyle hissediyorum
Onun dışında iyiyim. Zehirlensem çok başka şeyler olurdu herhalde dimi
Yiyeli ne kadar zaman olduKızlar birşey sorcam,
Eşim dün cips alıp getirmişti normalde son tüketim tarihine bakmadan almaz. Bende buna güvenerek tarihine bakmadan Aldığı cipsten yedim. 2,3 tane yedikten sonra tadında farklılık hissettim. Son tüketim tarihine bakınca 3.5 ay geçtiğini gördüm. Şu an midem de bi tuhaflık var acaba doktora gitsem mi yoksa psikolojik olarak mı böyle hissediyorum
KaynarBugün sadece mutfaktaydim
Bi is yapasim yok esimde evde olunca.
Kizda okuldan geldi uyudu aksma kadar.
Mercimek corbasi,yogurtlu makarna,bisküvili pasta yaptım
Kaynar kaynattim.ceviz kalmamis markete çiktim ceviz ve tezgah bezi aldim.bezim tezgahin suyunu cekmiyordu sinir oldum.aldigim guzel .
Neyseki çocuklar üşümicek.Çocuklar babaannede yatacak ben yatamam dedim elektrik sobasıyla evimdeyim
Oğlanla döğüşüyodum hırsla bi kase yedim konuşurken
Umarım, teşekkür ederimGeçmiş olsun, iki üç tane yemekle zehirleneceğinizi sanmam.
Oy kuzum çok dikkat etÇocuklar babaannede yatacak ben yatamam dedim elektrik sobasıyla evimdeyim
Yarım saat olmuşturYiyeli ne kadar zaman oldu
Bi iki parçadan bişey olacağını sanmam zaten yarım saat geçmiş bi yarım saat daha geçerse tamamdır heraldeYarım saat olmuştur
2,3 taneden birşey olmaz inş. yinede sen bilirsin.İstersen biraz yoğurt ye.Kızlar birşey sorcam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?