Ergenlik böyle canım sabır geçecek. Aslında ergenlikte ne kadar saçma sapan davranırsa kişiliği o kadar doğru oturuyormuş. Doğru ve yanlışın savaşı var şimdi onun içinde. Her gerildiğinde geçici kalıcı değil bu halleri de kendine.Yok 8e gidiyor canim.biraz önce sinirlendim kumandayi carptim yere bozulmus.
Senin oglanin davrnislari nasil.
Benimki ilkokul 1.sinif dvranislari resmen
Şu iki sayfayı takip et sorularının cevabı var.Valla bilmiyom canim.esim eve gelmezse benim hic huzurum yok.babasi gelince biraz duruluyor.
Bebekken cok akilli uslu bi bebekti. Ağlamayı bile bilmezdi ya.tam yurümeye basladi o cocuk gitti baska biri geldi.
Demeyi bırak sen dedikçe yapıyor çünkü. Böyle dikkat çekiyor gerekirse kulağına tıkaç tıka duyma, görmezden gel olumsuz davranışlarını. Olumsuzlara yorum yapma ama olumlu davranışlarını takdir et hep.Ya bende ergenken biraz asiymisim.hatta gecen ablamlar anlatti esime.bulasik yikamamak icin yemek yemezdi senin esin diyeama iste her saniye durmyinca hani 2yasindaki bi yaramaz cocuga surekli dur oğlum yapma falan dersin ya bizde öyleyiz.inan suan basim catliyor.
Allah'ım kolaylik versin ne diyim
Amin canim
geçmiş olsun böbrek sancısı fenadır
Avokado yaprağı demleyip içebilirsen iyi geliyor taş kum düşürmeye
Negoya da anca negooooooo deMimesis sen çok nazik birisin hep icimden gecirip dile getirmediğim birseydi söyleyeyim dedim
Eklere bayılırımÇöp mü olsun israf yaniinşallah ben yemem bitince başlarım
Sağol canımTubismavis yanlış etiket yapmışım geçmiş olsun sana yazmıştım bunu ama temiz çıkmış tahlilin
Sivas Sivas Sivas birileri iyice gıcık olacak yeter diye
Sivasi mizah yapıyoruzSivas Sivas Sivas birileri iyice gıcık olacak yeter diye
Hayırlı olsun güle güle kullan canımAyyyy akşam görseydim şu mesajıolan oldu artık yaşayıp göreceğiz.. akşam sipariş verdik kurutma makinesi
Çok geçmiş olsunGunahdin hastaneden
Dün gece böbrek ağrısı uyutmadi beni sanırım kum döküyorumacile geldim sabahı zor ettim buscopan vardı gece ve sabah 6:da onu içtim ama bayadir yokluyordi ama bu kadar degldi usuttim herhalde diyordum dün gece uyutmadi hatta baya zamandır geniz akıntısı da vardı tuz biber oldu
Sağlık ocağında antibiyotik etki etmedi sanırım
Geceleri iki kat giyinip yatıyorm yine üşüyorum
Bakalm idrar tahlili yaptırdım yarım saate çıkacakmış
Senede 1 oluyor illa Allah'tan biraz boştu hemen sıra geldi
En güzeliBebe emzirmek
sivasın yollarına çıkayım dağlarınaSivas Sivas Sivas birileri iyice gıcık olacak yeter diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?