Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yok 8e gidiyor canim.biraz önce sinirlendim kumandayi carptim yere bozulmus.
Senin oglanin davrnislari nasil.
Benimki ilkokul 1.sinif dvranislari resmen
Ergenlik böyle canım sabır geçecek. Aslında ergenlikte ne kadar saçma sapan davranırsa kişiliği o kadar doğru oturuyormuş. Doğru ve yanlışın savaşı var şimdi onun içinde. Her gerildiğinde geçici kalıcı değil bu halleri de kendine.

Valla bilmiyom canim.esim eve gelmezse benim hic huzurum yok.babasi gelince biraz duruluyor.
Bebekken cok akilli uslu bi bebekti. Ağlamayı bile bilmezdi ya.tam yurümeye basladi o cocuk gitti baska biri geldi.
Şu iki sayfayı takip et sorularının cevabı var.

Şimdi çıktım hastaneden temiz çıktı idrar Ama geniz akıntısı icin suda eriyen antibiyotik ve grip ilacı verdi bakalm bayadir dokuyormuydm ki acaba anlamadım hayırlısı bı de parol

Eklentiler

• 1672209276438166337043381199678.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 22
  • 1672209299543871814523561246931.webp
    32 KB · Görüntüleme: 23
Demeyi bırak sen dedikçe yapıyor çünkü. Böyle dikkat çekiyor gerekirse kulağına tıkaç tıka duyma, görmezden gel olumsuz davranışlarını. Olumsuzlara yorum yapma ama olumlu davranışlarını takdir et hep.

Tubismavis yanlış etiket yapmışım geçmiş olsun sana yazmıştım bunu ama temiz çıkmış tahlilin
Sağol canım Aynen öyle anlamadım ki o ağrı nedendi umarım önceki hafif ağrılarda mi döktüm acbaa doktor gecmesse taş vs olablr doktora git dedi baklm kullaniyim da umarım gerek kalmaz
Gece 1.5 litre şişe bitti resmen

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…