- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
Sağol canım
Bu çok guzel bir huy yalniz
Geçmiş olsun canım
Sağolun kızlar
Hayırlı olsun abla kullanışlı yaaa genel olarak bakıncaAyyyy akşam görseydim şu mesajıolan oldu artık yaşayıp göreceğiz.. akşam sipariş verdik kurutma makinesi
Geçmiş olsunGunahdin hastaneden
Dün gece böbrek ağrısı uyutmadi beni sanırım kum döküyorumacile geldim sabahı zor ettim buscopan vardı gece ve sabah 6:da onu içtim ama bayadir yokluyordi ama bu kadar degldi usuttim herhalde diyordum dün gece uyutmadi hatta baya zamandır geniz akıntısı da vardı tuz biber oldu
Sağlık ocağında antibiyotik etki etmedi sanırım
Geceleri iki kat giyinip yatıyorm yine üşüyorum
Bakalm idrar tahlili yaptırdım yarım saate çıkacakmış
Senede 1 oluyor illa Allah'tan biraz boştu hemen sıra geldi
Benimki liseye gidecekti. Tam o yıl kizım doğunca 1sene gec gönderdim.oradaki hava sartlari evden okula servis olmamasi falan..Aynı bazen 5 yaşında gibi oluyor benimki de 8 gidecekti bir sene geç gönderdim taşınma durumları olduydu
Hepimize yetecek kadar var çıkın gelinEklere bayılırım
Bunlar nasıl titretiyorlar ben gram oynatamam@Aktif Lorasweetgirlcandy
Temizleyelim akşamkilerin günahını hadi bi guvvetle
Tam ekran izleyin sarsıntıyı hissedin
Beğenin yanında alıntı var ya abla ona basarak yapıyorsun. En son da altta mesaj yazma kısmında dosya eklenin yanında alıntıları ekle diyor ekleyip cevap yazıyorsunNego @Bonus @Aktif Lora sağolun canlar tşk. ettim bana çok faydası olacak kurutma makinesinin
bu arada şu alıntı yapmayı bir türlü beceremiyorum
Evet orasi oyle ama yaptıkları seylere mudahale etmek zorundayim mesela...Demeyi bırak sen dedikçe yapıyor çünkü. Böyle dikkat çekiyor gerekirse kulağına tıkaç tıka duyma, görmezden gel olumsuz davranışlarını. Olumsuzlara yorum yapma ama olumlu davranışlarını takdir et hep.
Tamam canim bakicamŞu iki sayfayı takip et sorularının cevabı var.
Özlem Ilgaz (@attachmentparentingturkiye) • Instagram fotoğrafları ve videoları
300K Takipçi, 892 Takip, 1,215 Gönderi - Özlem Ilgaz'in (@attachmentparentingturkiye) Instagram fotoğraflarını ve videolarını görinstagram.com
Geçmiş olsun canim.Allah yardimcin olsunGunahdin hastaneden
Dün gece böbrek ağrısı uyutmadi beni sanırım kum döküyorumacile geldim sabahı zor ettim buscopan vardı gece ve sabah 6:da onu içtim ama bayadir yokluyordi ama bu kadar degldi usuttim herhalde diyordum dün gece uyutmadi hatta baya zamandır geniz akıntısı da vardı tuz biber oldu
Sağlık ocağında antibiyotik etki etmedi sanırım
Geceleri iki kat giyinip yatıyorm yine üşüyorum
Bakalm idrar tahlili yaptırdım yarım saate çıkacakmış
Senede 1 oluyor illa Allah'tan biraz boştu hemen sıra geldi
Ay icimi rahatlattin insallah .yazdikların dua niyetine gecsinErgenlik böyle canım sabır geçecek. Aslında ergenlikte ne kadar saçma sapan davranırsa kişiliği o kadar doğru oturuyormuş. Doğru ve yanlışın savaşı var şimdi onun içinde. Her gerildiğinde geçici kalıcı değil bu halleri de kendine.
Sağol canımHayırlı olsun abla kullanışlı yaaa genel olarak bakınca
Ayyy tsk ettim olduuuuBeğenin yanında alıntı var ya abla ona basarak yapıyorsun. En son da altta mesaj yazma kısmında dosya eklenin yanında alıntıları ekle diyor ekleyip cevap yazıyorsun
Gecmis olsun canimSağol canım
Hangi model marka canım ne kadar fiyatı?Bu mesaj üstüne ohhh dedimverdik bizde sipariş
GünaydınGünaydınnnn tatlı kadınlarEki Görüntüle 3183338
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
Uyudum gı o saatteM Musluk Suyu acaba sen nerdesin ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?