Mubareğin Bittiği var mıKapanışta yok ayol
İki dk kibar kokoş oluyorum elleme beniAyol kim
İnşallah birlikte oruc tutacagiz minnosumAh bonusumm inşallah Ramazan’da Türkiye’de olurum
Bugün nedense birden aklıma geldin biliyor musun şimdi sen böyle yazınca söyleyim dedim Ramazan’da Topik açmıştın yane güzel geçmişti
Yılbaşından sonra aktifleştiririz yine tinnoşumAh bonusumm inşallah Ramazan’da Türkiye’de olurum
Bugün nedense birden aklıma geldin biliyor musun şimdi sen böyle yazınca söyleyim dedim Ramazan’da Topik açmıştın yane güzel geçmişti
Nimenrix i tek doz olarak planlamış sizin doktor. Belkide ikisi ağır gelir diyedirBen 7-10 baxero yaptim 15 te nimenrix 16 da baxero dedi doktor. Dur bakim sorayim biz niye bir arada vurmadik
Biraz şey oldunİki dk kibar kokoş oluyorum elleme beni
En sevdiğim bıçağın ucuyla meyve uzatmak çook samimii
Bak yaa hala nimerix diyorNimenrix i tek doz olarak planlamış sizin doktor. Belkide ikisi ağır gelir diyedir
Ben az once yerken sabah ne yesem diye düşünüyordumAnamm herkes yemek yiyiiiacıktım ama üşendim uzanıyorm ne güzell yok yok yemecem sabaha enfes kahvaltı beni bekler
Hepinizin içinde katil varEn sevdiğim bıçağın ucuyla meyve uzatmak çook samimii
İnşallah minnoşummm ezan sesiylee oyyyyİnşallah birlikte oruc tutacagiz minnosum
Git tartıl ulan bari 47 falan olBen az once yerken sabah ne yesem diye düşünüyordum
Küçü uzatir çekirimHepinizin içinde katil var
Ahhh süper elbette bonusummmYılbaşından sonra aktifleştiririz yine tinnoşum
İbadetlerde zorlanıyorum bana destek olursunuz ❤
Ramazanda kilo aliyorum sadece, 600gr falan hsgsjsbsbsGit tartıl ulan bari 47 falan ol
Beni de alın beni deYılbaşından sonra aktifleştiririz yine tinnoşum
İbadetlerde zorlanıyorum bana destek olursunuz ❤
Hepinizin içinde katil var
Ramazanda kilo aliyorum sadece, 600gr falan hsgsjsbsbs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?