Ulan ben 600 gr i zaten az once aldim
Söz verPara vermeyin ben gelirim
600 gr günlük aldığım kiloRamazanda kilo aliyorum sadece, 600gr falan hsgsjsbsbs
Yav bebelerin pesinde kosarken gider onlar600 gr günlük aldığım kilo
Daha fazla mi diyonAtma ziyaa
Ondan kotiğ rakkcı bir hoca olurSende mi TOPİĞ e dua okutcan
600 gr ney la bize yakışan kadarını alDaha fazla mi diyon
Ayyy kahkaha attım
Üç aylar için hayal ettiğim açılış
Ulen senle tinnos da inşallah tez zamanda aramiza katilinda bebe peşinde kosmayla kilo gitmedigini anlayinYav bebelerin pesinde kosarken gider onlar
Yok yaaa nerde daha var yarısı ancak bittibitti mi bari ekler
Hahahah efserrrr içime güldüm yaaaOndan kotiğ rakkcı bir hoca olur
Yapalımmm minnoşumm anca böyle bişey lazım çünküTiniminimavihanim minnos dogurunca bizde bundan yapalım
Aynen la ben su icerken aliyom zaten onu. Bi 2000 dirhem aldim galiba600 gr ney la bize yakışan kadarını al
Tuzla güzel oluyorSevmiyom ben sert sunger cigniyom sanki
Gelmedi cano benim kız garip bi şekilde güçlü aşılarda hiç ateşimiz çıkmadı kan alırlar iğne vururlar ağlamaz ağlasa 5 saniye sürerEe agir gelmiyor mu peki
Kotiğ haaa tamam anladım hic alt yaziya gerek yokOndan kotiğ rakkcı bir hoca olur
Ulaaann jesiiimnn yerimmm seniiii bennUlen senle tinnos da inşallah tez zamanda aramiza katilinda bebe peşinde kosmayla kilo gitmedigini anlayininşaallah her biriniz götünü göbeğini ovalaya ovalaya horlar yorgunluktan
Amin diyorumUlen senle tinnos da inşallah tez zamanda aramiza katilinda bebe peşinde kosmayla kilo gitmedigini anlayininşaallah her biriniz götünü göbeğini ovalaya ovalaya horlar yorgunluktan
Onca seneden sonra bu yakisirYapalımmm minnoşumm amca böyle bişey lazık çünkü
Masallah de la masallah bin masallahhhGelmedi cano benim kız garip bi şekilde güçlü aşılarda hiç ateşimiz çıkmadı kan alırlar iğne vururlar ağlamaz ağlasa 5 saniye sürer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?