- 2 Ağustos 2013
- 38.452
- 129.694
- 798
Kusuyormus bide ne gulerdimHemen deniyorum aon dilimimle
Sevdiginizden diyonuz biliyorum hsgshshsgAlınmıyorda
Bana güven yaaaHe muko heee sen ye ben yemem
Seni sevmeyen ölsünSevdiginizden diyonuz biliyorum hsgshshsg
En son guvendigimde başıma ne gelmisti bi dusunim durBana güven yaaa
He bacımsu ondan dediydim sen siyahlar içinde tüller döğmeler bir elinde "elektoronik" (düzeltme olum) gitar en cavlağından ordaki ses sistemide Neyimiş sen cazlatarak girersin içeri bacıma diyeyim piyasanın anası ağlar.Hahahah efserrrr içime güldüm yaaagotik mi dedin hahaha
Nusret gibi yapTam anlayamıyorum ki yaa değişik bir deneyim batırıp mı yemeliyim acaba
Yok önce avucuna tuz doldurcam bi ısır ayvadan at agzina tuz bi daha isir tekrar at tuzuTam anlayamıyorum ki yaa değişik bir deneyim batırıp mı yemeliyim acaba
En azından ben deniyorum sen sünger dedin mübarek meyveyeYok önce avucuna tuz doldurcam bi ısır ayvadan at agzina tuz bi daha isir tekrar at tuzu
Sen ne yap biliyon mu 1 yemek kasigi tuz al ayvayi ustune koy dep agzina direkEn azından ben deniyorum sen sünger dedin mübarek meyveye
Azcık azcık batırınca çok olurTam anlayamıyorum ki yaa değişik bir deneyim batırıp mı yemeliyim acaba
Ne dilimi laBir dilim daha hupletmemek icin zor duruyorum ya, uyuyayim bari
Hamileyken yenilende mantik arama jes diye boşuna dememisimAzcık azcık batırınca çok olurtuzlukla dökerdim ben hamileyken yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?