- 11 Nisan 2007
- 88.210
- 519.278
- 1.223
Sıkıntının ne kadar derin ya da yüzeysel olduğunu hissedebiliyor musun gözlerden
Bi bak alıcı gözüyle derinimde ne görüceksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkıntının ne kadar derin ya da yüzeysel olduğunu hissedebiliyor musun gözlerden
Bu kim gi dikandi kaldıBi bak alıcı gözüyle derinimde ne görüceksin
![]()
Aa en sevdiğimohhh afiyet olsun :) yemek yemeden mi kahve iciyon be mali![]()
Malum günüm geçti canım ya bu tamamen öküzün hıyarlığı.Malum gün yaklaştıysa oluyor öyle şeyler. Bir de hastalık sizin sinirlerinizi de yıprattı.![]()
Hoşgeldin canım ben de dün katıldım bir iştahla 2 gündür p k götüren her yer cillop olduTamam,önce bakıp kaciyordum. Şimdi bir iştah geldi. Etiketle beni. ♥
Hb canım ici,yarın ki görevleri bekliyom. İnşallah ben de yapacam,bakalım yani. Çok da belli olmaz her an üyelik iptalidir,bir tartismaya girip ban yemedir yapabilirim. Temizlik gözümde çok büyüyorHoşgeldin canım ben de dün katıldım bir iştahla 2 gündür p k götüren her yer cillop oldu![]()
Benim de öyleydi şöyle söyliyim en son camlarımı bayramda silmiştimHb canım ici,yarın ki görevleri bekliyom. İnşallah ben de yapacam,bakalım yani. Çok da belli olmaz her an üyelik iptalidir,bir tartismaya girip ban yemedir yapabilirim. Temizlik gözümde çok büyüyor![]()
Çok iyiyim canım gezmeye bilem gittimAtaayemi zeynepyu nasılsın kız. Kafan iyi mi
Ay ben bugün sizden bahsetmiştim etiket yapmayı bilmeyince de üye demiştimHb canım ici,yarın ki görevleri bekliyom. İnşallah ben de yapacam,bakalım yani. Çok da belli olmaz her an üyelik iptalidir,bir tartismaya girip ban yemedir yapabilirim. Temizlik gözümde çok büyüyor![]()
Bilmiyom ki kiz aktin mi. Hiç sana o niyetle okumadım ben. Direk koruma okudum.Çok iyiyim canım gezmeye bilem gittimkizz sen benide okumustun ben aktimmi bak doğru di küsmem ben
bugün bi iş yapmadım öğretmenim sadece beyazlari astım renklilerı katladim yerine koydum evi genel toparladım sonra hastane gezme derken eve gece 12 de girdim
![]()
Saol canim allah razı olsunBilmiyom ki kiz aktin mi. Hiç sana o niyetle okumadım ben. Direk koruma okudum.
bu gece aklim baska yerlere gittiiYok çok iyiyim kız. Deli olduğumu düşünmeyin. Cocuklara dua okurken yerini anında bulur. Akıp gider. Ama büyük insanlara okurken gözlerinden assagi inemiyor gibi. Bazı insanlar hariç.
Hiç zararlı bir durum yok canım. Aklına bile getirme.bu gece aklim baska yerlere gittiiniye etkilendim bilmiyorum da su icmeye kalkamadim
![]()
Çok geçmiş olsun canım. Uzux zaman etiket yaptım ama sayfaya girmediğin içn bıraktım etiketiBen geldim. Uzun bir aradan sonra. Çoluk çocuk hastalandık. Ben de yıkılmadım ayaktayım modundayım. Kendimi çok yorgun hissediyorum.. Allah bize de herkese de sağlık sıhhat nasip etsin.
Nego hanımcım* bana bildirim her zaman gelmiyor.
![]()
Boyun tutulması zor olur, geçmiş olsun canımNe muhabbetler dönüyor burda. Sayfalar almış başını gidiyor. Ben artık hiç yetişemiyorum size. Ara ara okudum mesajları. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Boynum tutuldu benim. Akşam mutfağı topladım, çamaşır yıkandı astım. Uzun aradan sonra film izledik bu akşam, iyi geldi.
Ay ben bugün sizden bahsetmiştim etiket yapmayı bilmeyince de üye demiştimhosgeldiniz :) benimde 2 çocukla büyüyordu gözümde ama burasi sayesinde gerçekten ufak düzen tutturdum. Geçen eşim,ben gece mutfağı topluyorum napiyosun saat kaç dedi bırak, yok dedim öğretmenim kızar, ne diyon yaa dedi adam
![]()