• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sıkıntının ne kadar derin ya da yüzeysel olduğunu hissedebiliyor musun gözlerden

Bi bak alıcı gözüyle derinimde ne görüceksin

images

Hoşgeldin canım ben de dün katıldım bir iştahla 2 gündür p k götüren her yer cillop oldu😂
Hb canım ici,yarın ki görevleri bekliyom. İnşallah ben de yapacam,bakalım yani. Çok da belli olmaz her an üyelik iptalidir,bir tartismaya girip ban yemedir yapabilirim. Temizlik gözümde çok büyüyor 😭

Hb canım ici,yarın ki görevleri bekliyom. İnşallah ben de yapacam,bakalım yani. Çok da belli olmaz her an üyelik iptalidir,bir tartismaya girip ban yemedir yapabilirim. Temizlik gözümde çok büyüyor 😭
Benim de öyleydi şöyle söyliyim en son camlarımı bayramda silmiştim 😂dün burda bi okudum bir hışımla kalktım 😁camlar cillop gibi oldu darısı buzdolabına inşallah bayadır silmiyorum üstün körü siliyordum sen de yaparsın ama eskisi gibi zevkle yapmıyorum önceden ne aşkla şevkle yapardım bal dök yala nerde o günler pehhh

Ne muhabbetler dönüyor burda😄. Sayfalar almış başını gidiyor. Ben artık hiç yetişemiyorum size. Ara ara okudum mesajları. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Boynum tutuldu benim. Akşam mutfağı topladım, çamaşır yıkandı astım. Uzun aradan sonra film izledik bu akşam, iyi geldi.

Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu nasılsın kız. Kafan iyi mi
Çok iyiyim canım gezmeye bilem gittim :KK48: kizz sen benide okumustun ben aktimmi bak doğru di küsmem ben o_O bugün bi iş yapmadım öğretmenim sadece beyazlari astım renklilerı katladim yerine koydum evi genel toparladım sonra hastane gezme derken eve gece 12 de girdim :olamaz:

Ay ben bugün sizden bahsetmiştim etiket yapmayı bilmeyince de üye demiştim o_Ohosgeldiniz :) benimde 2 çocukla büyüyordu gözümde ama burasi sayesinde gerçekten ufak düzen tutturdum. Geçen eşim,ben gece mutfağı topluyorum napiyosun saat kaç dedi bırak, yok dedim öğretmenim kızar, ne diyon yaa dedi adam :olamaz::KK48:

Çok iyiyim canım gezmeye bilem gittim :KK48: kizz sen benide okumustun ben aktimmi bak doğru di küsmem ben o_O bugün bi iş yapmadım öğretmenim sadece beyazlari astım renklilerı katladim yerine koydum evi genel toparladım sonra hastane gezme derken eve gece 12 de girdim :olamaz:
Bilmiyom ki kiz aktin mi. Hiç sana o niyetle okumadım ben. Direk koruma okudum.

Yok çok iyiyim kız. Deli olduğumu düşünmeyin. Cocuklara dua okurken yerini anında bulur. Akıp gider. Ama büyük insanlara okurken gözlerinden assagi inemiyor gibi. Bazı insanlar hariç.
bu gece aklim baska yerlere gittii 😁niye etkilendim bilmiyorum da su icmeye kalkamadim 😲

Ben geldim. Uzun bir aradan sonra. Çoluk çocuk hastalandık. Ben de yıkılmadım ayaktayım modundayım. Kendimi çok yorgun hissediyorum. 😔. Allah bize de herkese de sağlık sıhhat nasip etsin.

Nego Nego hanımcım* bana bildirim her zaman gelmiyor. 😔
Çok geçmiş olsun canım. Uzux zaman etiket yaptım ama sayfaya girmediğin içn bıraktım etiketi
Ne muhabbetler dönüyor burda😄. Sayfalar almış başını gidiyor. Ben artık hiç yetişemiyorum size. Ara ara okudum mesajları. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Boynum tutuldu benim. Akşam mutfağı topladım, çamaşır yıkandı astım. Uzun aradan sonra film izledik bu akşam, iyi geldi.
Boyun tutulması zor olur, geçmiş olsun canım
Ay ben bugün sizden bahsetmiştim etiket yapmayı bilmeyince de üye demiştim o_Ohosgeldiniz :) benimde 2 çocukla büyüyordu gözümde ama burasi sayesinde gerçekten ufak düzen tutturdum. Geçen eşim,ben gece mutfağı topluyorum napiyosun saat kaç dedi bırak, yok dedim öğretmenim kızar, ne diyon yaa dedi adam :olamaz::KK48:
😂😂

Back
X