Düzenli Evimiz & Hayatımız

Güzel bence fayanslarin.

O is cok yorucu ya.sık kullandiğim yerleri arada silerimde ,hepsini dökme isini her zaman yapmam. Zaten en sevmedgim istir kendileri
Bende sevmem neyalan söyleyim ama çeyizlik yemek kahvaltı bardak takimjnj boşaltmam bı tek o taşınırken vs silerim bosaltir yıkarım o zaman ama diğerleri malesef batıyor.

Amerikan mutfagi bozup bağımsızmi yapacaksın
Aynen öyle
Mecburi böyle oldu tek bizim daire Amerikan mutfak eşimin babanesi babası ve kardeşi var bizimle yaşıyorlar
Babanenin olduğu oda onlara kalacaktı mecbur öyle yaptılar yani normalde babanenin odası mutfak
Oda kazanmak için salon küçüldü mutfak oldu o şekilde yaptırdılar

Benim aldigim evinde mutfagi beyaz ara fayanslari bu renk.cok hoş duruyor. Ama tezgahin rengini hatırlatıyorum.
Bizi evede sokmadıklari icin
Neden sokmuyorlar ki
Umarım çok kötü bı durum yoktur ama tezgah da koyu olduğu için kötü duruyor bende yani ben beğenmiyorum ama elimden gelende bişi yok Maalesef mutfağı ayırdığımds artık istediğim gibi yaptırırım benm hayalim bembeyaz bi mutfak

Hmm.bencede ben ayri mutfagi seviyorum. Zaten cok yemek yaptigim icin salonun o buharlara maruz kalmasini istemiyorum
Hep sizinlemi yasayacaklar

Insallah yaparsın canim hayalindeki mutfagi.
Ya aldigimiz evdeki kiraci çıkamıyor da.evi alali 1yıl olacak.mahkemeligiz

Benim aldigim evinde mutfagi beyaz ara fayanslari bu renk.cok hoş duruyor. Ama tezgahin rengini hatırlatıyorum.
Bizi evede sokmadıklari icin
Tezgahım bu beyaz dolaplarla uyumlu değil bana göre bı tık açık olaydı

Eklentiler

• images (2).webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 35
Hmm.bencede ben ayri mutfagi seviyorum. Zaten cok yemek yaptigim icin salonun o buharlara maruz kalmasini istemiyorum
Hep sizinlemi yasayacaklar
Evet yaz kış beraberiz 5 sene oldu beraber oturmaya başlayalı
yazın köye cikiyoruz orda büyük ve ayrı mutfak güzel yanı bı tık güzel bende Cok yemek yapıyorum cam davlumbaz açık tutuyorum mecbur soğukta olsa ben de hic sevemedim

Insallah yaparsın canim hayalindeki mutfagi.
Ya aldigimiz evdeki kiraci çıkamıyor da.evi alali 1yıl olacak.mahkemeligiz
İnşallah canım inşallah sende mahkemeyi kısa sürede kazanır evine geçersin çok zor bir durum yaaa insanlik öldü resmen kul hakkı Allah ıslah etsin Allah yardımcın olsun

Aslinda.acik renkler zamanla deforme olabiliyor yada sararabiliyor
Ama.olsun oyle istiyorsan yaptirirsın
Içinde kalmasın
O ihtimal de var tabi ama böyle de kötü duruyor salonla bir olduğu için
Zaman ne gösterir bilinmez ama bu renk asla yaptirmam o kesin

Esim dün hastalanmis yine .ay alistik artik bu kis kör topal gidecek heralde
Sabah kizi biraktim geldim uyudum.9 gibi uyandim esimle bi kahve icip saglik ocagina gittik.bi magazaya ugradim.kiza iccamasiri ve corap aldik.
Eve geldik esim cayi koydu bende tost yaptim yedik.yataklari kapatip ortaligi topladim
Yikanan koltuk ortülerini serdim
Kizi okuldan aldim karinlarini doyurdum .kizi kursa göturdüm
Eve geldim wc ve lavobayi cifledim
Camasir serdim
Banyonun yerini camasir suyuyla fircaladim yıkadim.kozet ve lavobosunu yikadim
Havlular değişti
Yemekleri yaptım ezogelin çorba, yesil fasülye ,pirinç pilavi.ocagi sildim
Yemek yendi mutfak toplandi
Dizi seyrettim.bir süru bulasik cikti yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…