Güzel bence fayanslarin.Sağol cnm ama istediğimiz bunlar değildimütehait bize sormadan yapmis degisemedik de kısmet Amerikan mutfağı bozarsam ne ala
O bı de silinmeden haliydi derencim teşekkür ederim
Tezgah arası ve tezgaha cif sprey ve guldal çamaşır suyu ile siler ,1/2 Dk bekler sonra durular kurularim miss oluyor
Dolaplarim beyaz o yüzden uyum sağlamıyor beyaz ağırlıklı giderdi aslında ama sans işte kahve tezgah ve fayans yapmışlar dolaplardan önce sormadanGüzel bence fayanslarin.
O is cok yorucu ya.sık kullandiğim yerleri arada silerimde ,hepsini dökme isini her zaman yapmam. Zaten en sevmedgim istir kendileriAynen her siliste boşaltır siler duzenlerim illaki bişi bı leke oluyor cunku hele misafir varsa başı sonu pek belli olmuyo
Bende sevmem neyalan söyleyim ama çeyizlik yemek kahvaltı bardak takimjnj boşaltmam bı tek o taşınırken vs silerim bosaltir yıkarım o zaman ama diğerleri malesef batıyor.O is cok yorucu ya.sık kullandiğim yerleri arada silerimde ,hepsini dökme isini her zaman yapmam. Zaten en sevmedgim istir kendileri
Amerikan mutfagi bozup bağımsızmi yapacaksınResmi atmıştım mutfağımin dolap çok şükür istediğim renk oldu ama fayans ve tezgah içime sinmiyor ilerde de ayircsgim için masraf etmiyorum
Aynen öyleAmerikan mutfagi bozup bağımsızmi yapacaksın
Neden sokmuyorlar kiBenim aldigim evinde mutfagi beyaz ara fayanslari bu renk.cok hoş duruyor. Ama tezgahin rengini hatırlatıyorum.
Bizi evede sokmadıklari icin
Hmm.bencede ben ayri mutfagi seviyorum. Zaten cok yemek yaptigim icin salonun o buharlara maruz kalmasini istemiyorumAynen öyle
Mecburi böyle oldu tek bizim daire Amerikan mutfak eşimin babanesi babası ve kardeşi var bizimle yaşıyorlar
Babanenin olduğu oda onlara kalacaktı mecbur öyle yaptılar yani normalde babanenin odası mutfak
Oda kazanmak için salon küçüldü mutfak oldu o şekilde yaptırdılar
Insallah yaparsın canim hayalindeki mutfagi.Neden sokmuyorlar ki
Umarım çok kötü bı durum yoktur ama tezgah da koyu olduğu için kötü duruyor bende yani ben beğenmiyorum ama elimden gelende bişi yok Maalesef mutfağı ayırdığımds artık istediğim gibi yaptırırım benm hayalim bembeyaz bi mutfak
Tezgahım bu beyaz dolaplarla uyumlu değil bana göre bı tık açık olaydıBenim aldigim evinde mutfagi beyaz ara fayanslari bu renk.cok hoş duruyor. Ama tezgahin rengini hatırlatıyorum.
Bizi evede sokmadıklari icin
Evet yaz kış beraberiz 5 sene oldu beraber oturmaya başlayalıHmm.bencede ben ayri mutfagi seviyorum. Zaten cok yemek yaptigim icin salonun o buharlara maruz kalmasini istemiyorum
Hep sizinlemi yasayacaklar
İnşallah canım inşallah sende mahkemeyi kısa sürede kazanır evine geçersin çok zor bir durum yaaa insanlik öldü resmen kul hakkı Allah ıslah etsin Allah yardımcın olsunInsallah yaparsın canim hayalindeki mutfagi.
Ya aldigimiz evdeki kiraci çıkamıyor da.evi alali 1yıl olacak.mahkemeligiz
Aslinda.acik renkler zamanla deforme olabiliyor yada sararabiliyorTezgahım bu beyaz dolaplarla uyumlu değil bana göre bı tık açık olaydı
Amin canim insallahİnşallah canım inşallah sende mahkemeyi kısa sürede kazanır evine geçersin çok zor bir durum yaaa insanlik öldü resmen kul hakkı Allah ıslah etsin Allah yardımcın olsun
O ihtimal de var tabi ama böyle de kötü duruyor salonla bir olduğu içinAslinda.acik renkler zamanla deforme olabiliyor yada sararabiliyor
Ama.olsun oyle istiyorsan yaptirirsın
Içinde kalmasın
Bizim yerimize de yaz o zamanSivitimmmm abloşuummm benim saat 8 saat geri ya bişey olmaz sandım ama
Demiyor ısrarla gülüyorAsitlidir zaaar renkli biseyler veya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?