Nooo noooo noooo ben açıkmadım
Sen rahat rahat yaz bacımsu akşam 8 daha çok varKedi dilli tiramisu yaptımmm akşama çayla kaşık kaşık yiyecemm
Bu kadar tesadüf olamaz ben de dün tarifine baktım malzemeleri falan yazdım ama yapmadim. Başka tatlı var diye.Kedi dilli tiramisu yaptımmm akşama çayla kaşık kaşık yiyecemm
Ahhh çok güldüm bu akşamHepsi arkadan teker teker geliyor bi uyarı yapcam yanınızda insan varsa okumayın diye de görmezler
İyi gecelerBenim şarjım azaldı her an gidebilirim
Nego bunu beğendi
Beklediğim gelişmeAhhh çok güldüm bu akşamyazsaydın keşke diycem ama gerek kalmadı eşim beni salondan mutfağa kovdu
İyi geceler efserimİyi geceler
Hadi 10 sayfayı devirdik
Kedi dilli tiramisu yaptımmm akşama çayla kaşık kaşık yiyecemm
Bunların hepsi senin içindi boynu bükük koymayalım dediydikBeklediğim gelişme
Ben bu gece nasıl uyucam bilmiyorum sabaha kadar aklimdan çıkmaz yatakta puhahah diye başlarım gülmeye
Abooooo bildirim gelmedimi sana Tiniminimmmm bu kadar yasaklı kelime ayni cümlede kurulur muAy birde kaşık kaşık yazmış
Bakın yapmayın daha şarjım bitmedi görüyorum krizim geliyorBunların hepsi senin içindi boynu bükük koymayalım dediydik
Bende yemedim ama şimdi gidiyorumPsikolojik baskı ile henüz bişey yemedim şaka gibi
Akşam giderken hepimizi engelliyormuş
Sıkma canını 6 kiloluk doğmuş bebesin kemiğin iridir senin, net.O vücut kitle indeksi in Allah cezasını versin bana obez dedi
Sağol SweetGeçmiş olsun hastayken zor valla
Yasaktan haberin yokturKedi dilli tiramisu yaptımmm akşama çayla kaşık kaşık yiyecemm
Peki renkli deterjanlar ney onu bulamadım benYani bunca iştahlı kadın benim o kadar espirime maruz kaldığınız için çok rahat anlarsınız sanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?