- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alt alta yazaydin bir sayfa tutardı kız. Benim gibi paragraf yapmışın.ama ben akıllandimKimsecikler yazmadan ben yazıyım da çok görünsünmutfağı süpürdum bulaşık makinesini cifledimbulaşıkları sıraladım içine oğluma çorba yaptım fırını cifledim daha fazla süpürge açamadım eşim uyuyor diye. Sonra wc yi temizledim hop duşa girdim çıktım gel kızım dedim onuda yıkadım kuruladim giydirdim saçlarını taradım renklileri attım makinaya bu kadar:) ama akşam eşim ise gidince maratona gidebilirim
![]()
İki ara verYine az oldu
He demi onu düşünmemiştim onu da yapamİki ara ver![]()
Yaşasın daha okumadan sabah yaptım18 Ocak Ödevi
İçinizde ki enerjiyi hissedin, Allah bize sağlık vermiş, elimiz ayağımız tutuyor, evimiz dağınık olunca enerjinizi siz farketmeden emer. Bugünün mottosu evim de düzenli kafam da olsun
Ödevlere geçelim, yine seçenekli veriyorum size uyanı yaparsınız.
Nevresim değiştirmek
Muslukları parlatmak
Çantalarımızın içini düzenlemek
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek
Beyaz eşyaların yüzünü silmek
Seçin beğenin alın
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Bns
M Musluk Suyu
D Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@s i d e l y a
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@kedicelik06
@samdan
Niloyatospikk
@Niran Nevra
@emtllah93
@enenisa
@Bayan X diyeceksiniz
Dün sorma işe bi kaptırdım bir de komşu cenazesi vardı dün müsait olamadım canım ya bugün burdayım sabah işleri hallettim iş yok şimdiNiloyatospikk nerdesin kız. Gelsene ara sıra ❤
Bebeyi doyurup uyuttuysan ooo en büyük işi yapmışsın 1 saattir sallıyorum uyucak inşallahTerliksuunun şiiri
Bı güzel yattım
Yattım
Yattım
Oh mis
Kalktım
Markete
Gittim
Geldim
Kahvaltı
Hazırladım
Bebemi
Yedirdim
Uyuttum
Olsun emiyorsa keyfini sür benimki topu topu 10 dk emdi memeyi tutmadı içimde ukte kalmıştır ne kadar güzel bir duygu ama tadamamıştım 2.5 yaşında hala sütüm var emse gelecekBugün mutfağı sildim supurdum dip köşe şimdi salonu silicem tozları alicam burada uzun suruyor işim bebeği emziriyorum aralarda sanırım en zor iş benim
Allah kabul etsin ibadetini ellerine sağlıkBu topikte sayfalar ćok çabuk ilerliyor☺sabah 11e doğru kalkmış iz .bi acıkmısım hemen çay koyup kahvaltı yaptık çocuklarla. Sonra makineye çamaşır attım.kuru fasulye koydum ocağa. Bul.makinesini çalıştırdım. Yatakları topladım.ortalığı topadim.sobayı yaktım.Makinaya sîğmayanlari sıcak suyla bi güzel elimde yîkadım. Çamaşır serdim.namaz kıldım. .dun temizlik yapmıştım. Bugün ellemem evi.ama yatana kadar evi düzlerim![]()
Ay cnm emiyor şükür sık sık istiyor hemde bu seferde işler kalıyor bir türlü büyücek canları sağ olsunOlsun emiyorsa keyfini sür benimki topu topu 10 dk emdi memeyi tutmadı içimde ukte kalmıştır ne kadar güzel bir duygu ama tadamamıştım 2.5 yaşında hala sütüm var emse gelecek
Doğru bu sefer de çok istiyor dimi öyle söylüyorlar öyle canları sağolsun Allahım her türlü kötülüklerden korusun onları da bizi deAy cnm emiyor şükür sık sık istiyor hemde bu seferde işler kalıyor bir türlü büyücek canları sağ olsun
Geleneksel yemeğimiz olan makarnaaaaaa canım hiçbir şey yapmak istemiyor başım ağrıyor.Kızlar bugün ne yemek yapıyorsunuz ben kararsızım belki siz fikir vermiş olursunuz![]()