• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne güzel ödevler böyle çok olunca hepsini yapasım geliyor 😂 sonra zayıf halka olduğumu hatırlıyorum. 😂 Ama bugün içimde yine bir sıkıntı var bu saat oldu sadece yatakları topladım. Kahvaltı yapıcam canım istemiyor. Canım ağlamak istiyor. 😂
İçinden ağlamak geliyorsa ağla canım rahatlarsın ben öyle yapıyordum sizin topik iyi geldi bana biraz bikaç gündür iş yapıyorum ama iç sıkıntısı illaki oluyor işte hiçbir iş yapmak istememek yatmak

Ooo maşallah canım. Benim hiç işim bitmiyor vallahi
Benim de bitmedi aslında misafir odasında balkon kapısından giren tozlar kanepe altına gitmiş daha onu çekip silmedim nasıl toz aman Allahım dursun bakalım bi ara yaparım mutfak batıktı bikaç gündür orayı yaptım darısı buzdolabına bi o kaldı

Benim de bitmedi aslında misafir odasında balkon kapısından giren tozlar kanepe altına gitmiş daha onu çekip silmedim nasıl toz aman Allahım dursun bakalım bi ara yaparım mutfak batıktı bikaç gündür orayı yaptım darısı buzdolabına bi o kaldı
İnşirah okusan canım 100un üstünde

Kızlar bu renkleri birlikte atsam olur mu acaba

Eklentiler

• IMG_20200118_142256.webp
    IMG_20200118_142256.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 25
İçinden ağlamak geliyorsa ağla canım rahatlarsın ben öyle yapıyordum sizin topik iyi geldi bana biraz bikaç gündür iş yapıyorum ama iç sıkıntısı illaki oluyor işte hiçbir iş yapmak istememek yatmak
3 senelik evliyim 1,5 senede nişanlı kaldım. Hiç böyle olmazdım. Afkursunlar der kendi bildiğimi okurdum herkesin yaptığı kendine bir de bunların yaşlılığı var derdim tek gelinim. Ama artık yeter diyor sabrım bir de çok iyi bir şeymiş gibi sabırlı insanım. Sabrım bitiyor sanırım. Bir de aramışlar az önce torunlarına ayakkabı alacaklarmış onu söylüyorlar. Hep böyleler şaka altında yapar ederler sonra bir şey yok gibi devam ederler.

Back
X