Battaniyeye ayaklarımı koydum sadece inşallah ilerleyen dakikalarda inmem aşşaaa
Ondan sonra ben yazınca üzülüyorsunuzCanım çekti
Suyunuz var mı?Camlar çok kirlenmiş
Var artık şükürSuyunuz var mı?
Gunaydin yavrucum allah razi olsun. Valla huysuzluk ateş allahin emri zaten ama bebegimde denge sorunu oldu aradim normal dediler. Ama bildigin parkinson gibi çocuk titrek gibiydi. Doktora götürdüm 3 gune o gecti. Onun disinda ishal oldu vucudu belli yerleri kizardi.jescim günaydın, ası nasıl bir etki yaptı mesela ne farklılıklarını gözlemledin, ne gibi değişiklikler oldu minikte önlem amaclı soruyorum bende asılar konusunda içi şüpheli bir anneim hıc yaptırmak istemiyorum aslında cunku içeriklerine ve ileriki zamanlarda yaratacaklarını bılmıyoruz. Allahım bır an once ergoterapı ve egıtımlerle eskı halıne döndursun saglıklı mutlu büyüsün yavrucak
Benmi emdim negoooooooooGidiyom bennn sabah sabah enerjim emildi yaaa
8 bini yemek ve diyettir10 bin sayfa olmaya 800 sayfa kalmış vay be
Bide beni öp bugün çok enercikim sana geçsinNego bence kendine bir kahve yap yanına çikolata enerjini topla her şeye herkese inat yaparsın sen hadi cınım
Negooooooooo bence kendi kendine konuşmaNego bence kendine bir kahve yap yanına çikolata enerjini topla her şeye herkese inat yaparsın sen hadi cınım
Nası nası enerjik mi üpsün müBide beni öp bugün çok enercikim sana geçsin
200 k ya da az kalmış8 bini yemek ve diyettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?