golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Evim toplu bulaşıklar var yerleşecek kahvaltı bulaşığı yıkanacak. Makine tabletim daha gelmedi elde yıkıcam.Ev toplu
Kahvaltı yapayım ıspanak yıkıycam
Kp aradı az önce akşama ıspanaklı börek yaptıracaklarmış ondan yırttımEv toplu
Ev temizliğine üşenmeyen çaya üşeniyorKız tövbeee çaya üşenilir mi
Benimki çırpınırdı Karadenizbu sarkiyi seviyorum diye zil sesi yaptim ayrica kursta karsiiyor baskasi ile zil sesi kendi telefonum saniyorum ..gecen babamin yaninda caldi yerin dibine girdim
Kalkıyon mu
Kahve icicem dicektim su tür mesajlar beni geriyorEv toplu
Bende bugün yırtmak istiyorumKp aradı az önce akşama ıspanaklı börek yaptıracaklarmış ondan yırttım
Nego bak yemekte bile iş düşünüyoruz
Kim edir işimizi gücimiziEki Görüntüle 3185457
Sadece düşünmekle kalıyorsunuz sıkıntı orada
Gidip çay koycam çay olana kadar bulaşıkları yıkıcamKahve icicem dicektim su tür mesajlar beni geriyor
VizonteleBonus babam dikis makinasinin kablosunda sikinti var dedi esim uapmaya calisti dun olmadi nryse yattik
ben yattiktan sonra bakim vidrolari izliyorum...esim dur bi dedi kalkti makina tirtttt calisti mrger acma kapama dugmesine basmamismakinam calisiyor bakim lazim sadece
Gün akşamı kavradı hatırladın mı?Kim edir işimizi gücimizi
Rabbim sevdiklerimizi korusunBende bir iş yapmadım bugün çocuklar okula eşim işe gitti ağrıları da var ama teslim tarihi geldi çalışanların başında olmam lazım dedi kardeşim diyor ki bak eniştemi bırakmadım birlikte gidiyorduk az kalsın... eşim ablan bile gelmez 'di diye espirilere geçtiler çok işim var bitirince gelirim
Terlik geldi aklıma bı sürpriz yapsa yaGün akşamı kavradı hatırladın mı?
Büyük oğlum rahatsızdı geceden. Öğretmene mesaj attirmis ben iyiyim annem panik yapmasın diye. Ruh halimi asla yansitmam çocuklarıma
Bonus babam dikis makinasinin kablosunda sikinti var dedi esim uapmaya calisti dun olmadi nryse yattik
ben yattiktan sonra bakim vidrolari izliyorum...esim dur bi dedi kalkti makina tirtttt calisti mrger acma kapama dugmesine basmamismakinam calisiyor bakim lazim sadece
Tanıdık geldi ama çıkaramadımGün akşamı kavradı hatırladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?